woensdag 17 mei 2017

Houtkachel wit emaille

JØTUL F 1SL wit geëmailleerde Houtkachel. Deze degelijke compacte gietijzeren houtkachel op hoge poten geeft u veel zicht op het vuur vanwege de grote ruit. De verbranding is zeer schoon en voldoet aan de strengste Europese normen. Wit geëmailleerde gietijzeren houtkachel met veel vermogen. Witte houtkachels zijn een trend.


Een witte kachel past bij de huidige trends qua woninginrichting.

Juist een kachel kan een witte inrichting dat beetje extra knusheid geven. Want wat is gezelliger dan . Deze houtlachel is klein, maar dat betekent niet dat hij niet opvalt. Staat de houtkachel uit, wachtend tot u hem weer aansteekt, dan weet hij met zijn design . De vento van barbas is een stijlvolle, vierkante gashaard. Door het strakke uiterlijk past deze gesloten gashaard in veel verschillende.


Voordeel van deze gesloten gashaard . Te koop: dovre vintage ontdek hier de vintage: de nieuwste aanwinst van dovre. Deze kachels hebben een geraffineerd design.

Hierdoor zijn ze een zeer frisse verschijning op de kachelmarkt. De vintage-reeks bestaat uit toestellen in 3 . Nu voor u voordelig in onze opruiming omdat wij onze showroom anders willen gaan. Het ontwerp van de Dovre Vintage valt direct op. Het retro design gecombineerd met het grootse vuurzicht zorgen voor een stijlvolle aanwins… Prijs o. Eigenschappen Merk : Dovre Model : Sense 203 . De kachel is aan te sluiten op het rookkanaal, zowel via de bovenkant als de achterkant.


Stack Stoves by Adriano are the ultimate in home heating. Seamlessly blending functionality with gorgeous aesthetics, these ceramic forged stoves, available in a range of finishes and colors and in round or rectangular styles, . De vlammen en het vuur worden in deze houtkachel benadrukt. We zijn reuze tevreden met de vakkundige installatie”.


Direct een offerteRoute naar de showroom . U zoekt een houtkachels ? Modern en stoer tegelijk en voorzien. Wij hebben houtkachels in vele soorten en maten. Kijk op onze site voor alle houtkachels.


Met een vermogen van 5kW is deze houtkachel ook zeer geschikt voor de wat kleinere ruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts