dinsdag 23 mei 2017

Waterkoker retro

Een waterkoker die eruit ziet als een traditionele ketel is een prachtige combinatie va design en functionaliteit. U kookt gemakkelijk en snel tot liter. Retro waterkokers zijn leuke vintage geïnspireerde design waterkokers die je ideaal kan combineren met terugkerende kleuren om je keuken een leuke en unieke touch te geven.


Kies uit draadloze waterkokers , . Vind retro waterkoker op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop retro waterkoker op Marktplaats. Wie van design houdt kan kiezen uit talloze design waterkokers van RVS of kunststof. Ga voor strak en modern design of juist voor een retro -look.


Kis voor felle kleuren of juist een strakke RVS-look. Deze moderne waterkoker met charmante retrolook heeft een snelkookfunctie, een inhoud van 1. De retro waterkoker met fluitketel design brengt je weer helemaal terug naar vroeger.

Net als andere waterkokers zijn de retro waterkokers beschikbaar in verschillende kleuren, daarom zit er voor iedereen wel een geschikte bij. Een ander leuk model is de glazen waterkoker. De glazen waterkoker heeft een strak design . De mat zwarte Inventum retro waterkoker HW617B heeft een inhoud van liter.


De waterkoker is voorzien van een uitneembaar anti-kalkfilter, automatische uitschakeling en een droogkookbeveiliging. Je kunt de waterkoker snoerloos bijvullen of uitschenken. Snoerloze, kleine waterkoker met droogkookbeveiliging en antikalkfilter. Waterkoker retro - liter - crème.


Opzoek naar een nieuwe waterkoker ? Ik zocht de mooiste retro waterkokers voor je op! Een Russel Hobbs waterkoker is een blikvanger op het aanrecht. Dankzij de opvallende vormgeving misstaat hij niet in een moderne of klassieke keuken.


Nog veel belangrijker is natuurlijk dat je met een waterkoker van Russell Hobbs snel een volle pot water aan de kook hebt. Wanneer het water kookt, slaat de . Stevige waterkoker retro -model.

Past in zowel nieuwe keuken als retro-keuken qua stijl. Elegant, origineel en superpraktisch. Khapp waterkoker Retro blauw 1. Daarvoor kijk je op KIESKEURIG.


Sinds jaren is Russell Hobbs toonaangevend op het gebied van waterkokers - snelkoken gemakkelijk in het gebruik en met een opvallend design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts