donderdag 11 mei 2017

De quest tijdschrift

Word op een leuke manier wijzer met wetenschappelijke tests, handige weetjes en de leukste animatievideos! Korte stukjes lezen, me verbazen, lachen, heerlijk! Het enige tijdschrift dat ik lees , ontspannen en toch leerzaam. Elke maand een (soort) cadeautje.


Er worden ook kalenders uitgegeven.

Het tijdschrift brengt een combinatie van leuke, toegankelijke en wetenschappelijk onderbouwde content met . Het brengt een combinatie van leuke,. Koop of Verkoop quest op Marktplaats. Op werkdagen bestel de volgende dag thuis bezorgd (voor Nederland). Quest is het Engelse woord . Verzending over de hele werel dankzij onze expat service. Je vindt hier leuke filmpjes en weetjes over natuur, wetenschap, mens en lichaam, psychologie, geschiedenis en nog veel meer.


Wij hebben hier een eigen praktijk met wachtkamer.

Ik wil mijn Engels verbeteren en tegelijkertijd een leuk tijdschrift lezen. Ter gelegenheid van de lancering worden vandaag 500. Hoe organiseer je een safari naar de ontplofte kerncentrale van Tsjernobyl? Waarom moet je een potje urine inleveren voordat je naar een booreiland gaat? Hoe kun je een gevoel voor mode krijgen als je dat van nature niet hebt?


Al tien jaar lang beantwoorden de redacteuren van het populair-wetenschappelijke tijdschrift. Door te adverteren in een publiekstijdschrift bereik je over het algemeen een grote en specifieke doelgroep. Wanneer jouw doelgroep dit tijdschrift leest, is dit enorm interessant. Zo zet je jouw mediabudget zo efficiënt mogelijk in natuurlijk.


Dan is dit een ideaal medium om . Kennis en vermaak worden bijeen gebracht op een luchtige en onderhoudende manier. Laat uw kennis verrijken met allerlei wetenswaardigheden over natuur, psychologie, geschiedenis, multimedia, techniek, . Bij MagZine kun je vele honderden tijdschriften kopen en lezen op je pc, tablet of telefoon. Check het aanbod in de gratis app of hier. Daarbij pakt het blad elk thema aan.


Van geschiedenis tot psychologie, van techniek . Makkelijk online opzeggen in minder dan minuten.

Benieuwd dus wat hoofdredacteur Thomas Hendriks van plan is, goed doet, vreest en leest. Met een afgekeken formule van het wetenschappelijke BBC- tijdschrift Focus en drie man personeel moet het blad maandelijks in de winkel liggen. Volgens hoofdredacteur Arjan Kropman onderscheidt Science World zich . Genoeg reden om het merk eens goed onder de loep te nemen en te helpen aan een nog.


Tijdschrijften hebben het in deze tijd niet gemakkelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts