vrijdag 5 mei 2017

Dubbelwandige kachelpijp 125 mm

Welkom bij KachelsZo voor uw dubbelwandig rookkanaal. Rookkanalen enkelwandig EW Classic - 1mm. Voor de aansluiting van de kachel op een dubbelwandige kachelpijp , of op de schoorsteen.


Ook voor de renovatie van rechte schoorstenen. Duits kwaliteitsprodukt.

Onderstaand kunt u de diverse aansluitstukken van het dubbelwandige rookkanaal vinden. Indien u vragen heeft over de opbouw of het aansluiten van het rookkanaal, belt u gerust met onze servicelijn wij staan u graag te woord. Dikwandig rookkanaal 1mm. Kachelpijp , versleping, schoorsteen, rookkanaal, mm dikwandige pijp. Holetherm 100cm Pijp Ht 1Blank . Isolatiedikte 25mm Lengte.


Omdat dit een zelden voorkomende maat is leveren wij deze maat niet uit voorraad.

Heeft u toch een Ø125mm enkelwandige pijp nodig, neem dan gerust contact met ons op, en vraag naar . Door toepassing van hoogwaardige materialen zoals bijvoorbeeld roestvast-staal, en moderne productietechnieken, kan 10 . V renoveren van het rookkanaal. Er zijn nog geen beoordelingen. Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen. RVS 3L - beide lagen.


Een zwarte kachelpijp is geschikt voor hout- en kolenkachels. Bestel uw kachelpijp nu eenvoudig online op Warmteservice. Rvs Dubbelwandig Diameter 125.


Let op Rvs flexibel snijden wij op maat van de rol af, wij kunnen Rvs flexibel niet retour nemen. Wij leveren de Rvs flexibele schoorsteenvoering uit voorraad. De buitendiameter van Rvs Flexibel 1mm is 1mm. Onze flexibele dubbelwandige pijp is hoogwaardig RVS, krimpt niet en rekt niet ( U zult geen harmonica-effect bemerken). Dus om beschadigingen en nare gevolgen te voorkomen adviseren wij u een dubbelwandige flexibele pijp te gebruiken.


Dakdoorvoerset dubbelwandig compleet hellend 125mm. Tussenruimte eventueel opvullen met steenwol.

Bestel online bij BE Installatie Groothandel Hilversum Dubbelwandige geïsoleerde kachelbuis. Alle opgegeven lengte maten zijn werkende maten. Binnendiameter 1mm , buitendiameter 1mm.


Klembanden worden gratis meegeleverd. Vergeet niet het aansluitstuk pro niet mee te bestellen, dit is het aansluitstuk van enkelwandig naar dubbelwandig. De online winkel voor uw rookkanalen en kachels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts