donderdag 4 mei 2017

Gemiddelde prijs eten cuba

Tel hier nog wat flessen water, frisdrank en natuurlijk minstens een cuba. Wil je toch af en toe eten in je casa of een restaurant en her en der een drankje doen, houd dan in je budget rekening met ongeveer tot CUC per persoon. Gemiddelde kosten per dag.


Ter indicatie: een lunch van een sandwich met een drankje kost ongeveer CUC, een diner in een restaurant met 2 . Casas particulares kosten gemiddeld rond de CUC per nacht, een etentje voor personen voor nog geen CUC en een goede mojito heb je vaak voor CUC.

Wat kost een rondreis naar Cuba? Voor een extra prijs verzorgen ze ontbijt, lunch en avondeten. Ze kunnen je ook helpen met het regelen van uitstapjes of transport.


Eten – Rond het meer toeristische deel van Cienfuegos is het eten en drinken een beetje duurder. In deze blogpost lees je hoeveel wij uitgaven op onze drie weken durende reis in Cuba. Dat zou een vertekend beeld geven van de gemiddelde prijs van een overnachting in Cuba. Na het eten wordt koffie geschonken, vaak is deze zwart en sterk.


Zwarte thee is niet altijd verkrijgbaar, indien dit het geval is dan ontvangt u meestal een variant zoals camille thee.

U treft diverse restaurants aan waar u voor gemiddeld tien a twaalf euro goed kunt dineren. De restaurants van de hotels werken meestal met. Alleen nog even ruzie maken over wie het grote bed krijgt en zo heb je al snel de helft van de accommodatie bespaard.


Casa eigenaren zijn niet zo happig op het verlagen van de kamerprijs , maar onderhandelen over . Stap rond voor je gaat eten – Varadero is duur! De prijzen liggen iets hoger dan bij een gemiddeld restaurant, maar het is zeker een aanrader om hier te gaan lunchen of dineren. In veel restaurants moet je binnen zitten om het eten te nuttigen maar in dit restaurant kan je op een veranda zitten met ventilatoren. Het ligt heel erg aan waar je slaapt en wat je doet.


De luxe staathotels en all-inclusive oorden zijn best duur. Slapen bij een gastgezin is een goedkopere optie. Eten bij lokale restaurantjes in de huizen van Cubanen is ook goedkoper dan eten in de staatrestaurants. Reizen per bus kost heel . Cuba is geen goedkoop land.


Daarom komen we op €2- per dag voor eten , wat voor Sri Lanka best veel is. Nederlandse geschiedenis. Hoewel het gemiddeld gezien goedkoper is buiten de vesting te slapen, hebben wij een mooi plekje gevonden met zeezicht voor relatief weinig geld.


Denemarken heeft de naam om geen goedkope bestemming te zijn.

Hier vind je praktische reistips om je goed voor te bereiden op jouw reis naar en door Cuba. Alles is zeer net en verzorgd. Gewoonlijk gaan we niet eten in het restaurant van.


Memories Caribe Beach Resort. Omdat het gemiddelde maandsalaris CUC bedraagt is een casa een mooie manier om geld bij te verdienen. Datum van je bezoek: aug.


Lekker Cubaans eten , vriendelijk personeel. Alleen jammer dat we speciaal ook voor het bier hier kwamen en dit hadden laten reserveren. We bestellen het bier en het is op. Medewerker vriendelijk en eten erg goed!


Spring naar Eten - Het eten bestaat voornamelijk uit rijst met zwarte bonen (congris), kip of varkensvlees (vaak zal je dan wel om het vet heen moeten eten ). Zo nu en dan kun je visgerechten aantreffen. Je geeft gemiddeld best een smak geld uit tijdens zo een stedentrip. Gelukkig zijn er allerlei manieren om toch goedkoop.


Een gelato hier en een gelato daar. Dan weer een lekker stuk pizza al taglio (een stuk pizza gesneden van een enorme pizza) er is genoeg lekkers te eten in Rome.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts