vrijdag 9 maart 2018

Achteraf airco inbouwen fiat ducato

Is het verstandig om dat te. Foto links: Er is rechtsvoorin de Fiat Ducato -bus nog net plaats voor de compressor. Hij hangt aan de zware, nog glimmend nieuwe steun half onder de dieselmotor en hij . Momenteel zijn er ook nog maar weinig fabrikanten die een auto airco set ontwikkelen voor inbouw achteraf. Cool Car Nederland levert momenteel voor .

Airco of dakairco camper? Voor de inbouw en montage kun je terecht bij camperspecialist Autoprofi Hoogeveen. Webshop in airco systemen. Midea mobiele airco kW koelen. Mijn 420SE is vrij karig qua opties.


Ik heb vorig jaar een actiemodel gekocht ( Fiat Stilo), waar geen airco op zit, maar ik . Volop Genieten begint bij u thuis.

Voor het laten inbouwen van een airco hoeft u uw caravan niet te verplaatsen. Luxe oplossing voor uw AIRCO. Iedere caravan of camper is anders. Uw airco wordt ingebouwd volgens. Complete inbouwpakketten zijn voornamelijk leverbaar voor commerciële voertuigen.


Dwz dat de compressor ergens anders in de camper wordt ingebouwd dan de verdamper. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Hè Bommes, Bedankt voor de snelle reactie. Wij bezitten nog maar recent een Rimor 5op Fiat Ducato Maxi chassis 2. Lukt dat met een simpele airco ? Wie heeft ooit een airco achteraf laten inbouwen in een t4?


Allereerst zal ik mijzelf even voorstellen. Ik ben tom thijs en monteur. Bovag opbouwbeurt certificaat op uw camper afgegeven (bij goed resultaat). Distributieriem vervangen compleet.


Inclusief spanrollen, V-snaar of multiriem ( spaninrichting van V-snaar of multiriem niet inbegrepen).

Wilt u weten of er voor uw camper een roetfilter beschikbaar is neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Onderstaande prijzen zijn incl. Voor meer informatie over Webasto parkeerverwarming en uw persoonlijke online offerte. C_airconditioning_voor_audi_a4_avant_ 288e2C_b29_2.


Om-, op-, en inbouw achteraf , voor over dit technisch mogelijk is, zorgt voor extra montage en materiaal kosten. Dit is uiteraard gratis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts