vrijdag 2 maart 2018

Folder lidl

Veel winkels hebben naast de reguliere folder het gehele jaar door nog diverse extra folders die uitgegeven worden. Lidl winkels in de buurt. Ontdek onze aanbiedingen in de wekelijkse folders en laat u inspireren door de brochures van onze campagnes.


Selecteer eerst uw filiaal in de filiaalzoeker om de actuele folders te bekijken. Ga naar de filiaalzoeker.

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Het assortiment bestaat o. Maar ook een groeiend aantal duurzame en eerlijke producten. Daarnaast wordt het assortiment . Bekijk nu de huidige folders met promos! Er wordt daarnaast ook speciale aandacht besteed aan de kwaliteit van de verse producten en vriendelijk personeel. ONZE FOLDER DIGITAAL LEZEN?


WANT: geniale gadgets voor nop.

We helpen je een eind op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week staan er weer een aantal pareltjes voor je klaar. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen boodschappenlijst, die u . Deelnemers aan het jongst leden Brievenbusreclame Congres kozen een winnende huis-aan-huisfolder. De publieksjury had hierin voor het eerst de laatste stem.


Er waren drie folders genomineerd door een vakjury. Nu voordelig online bij LIDL winkelen. Al wat jij moet doen, is het contactformulier invullen en wij regelen de rest.


De folder die komende week op de mat valt, bevat. Yessss mensen daar is hij weer. Een jury kent de prijs jaarlijks toe aan een adverteerder die op excellente wijze de folder inzet. Naast onder andere de aspecten innovatie, onderdeel van de communicatiemix en opvallendhei heeft de jury aandacht besteed aan de mate waarin de folder een oproep tot actie kent en hoe en in hoeverre . In een online verkiezing nam de discountsupermarkt het op tegen bijna honderd andere retailers.


Actie gemist in de folder ? We hebben ze hier nog even op een rijtje gezet! Eesterenplein 24 Almere, Rio de Janeirostraat Almere, Saffraanplein 2 Amstelveen, Amsterdamseweg 18 Amstelveen, Bankrashof 2 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts