donderdag 8 maart 2018

Onderhoud mini countryman

Krassen wegwerken, olie bijvullen of een wintercheck? Het kan allemaal en gemakkelijk bij MINI ! Om te zorgen dat je MINI net zo lekker blijft rijden als de dag dat je hem ophaalde – nieuw of tweedehands -, is goed onderhoud belangrijk. Totaal brandstofkosten over 75.


Onderhoud voor uw MINI Countryman , zoals kleine beurt, grote beurt en APK. Bij Carteam autobedrijven.

Goed en voordelig en GRATIS haal en brengservice! Mini Countryman One D Pepper. Mja, heb ervaring met Bmw, Audi en Mercedes. Geen problemen tot nu toe. Heb een Countryman Grote beurt zonder remmen 47- zonder werk uren.


Elk auto onderhoud via een onafhankelijke BOVAG-lid ServiceRight garage is voorzien van maanden garantie op zowel onderdelen als arbeid. MINI TLC is een liefdevolle MINI Service. Daarmee hoef je over je onderhoudskosten geen zorgen meer te maken.


Je kunt je onderhoud inkopen, vooraf en voor een vast, laag bedrag.

Zodat je onbezorgd van het rijden kunt genieten. Met TLC is het onderhoud van je MINI – Hatchback, Clubman, Cabrio, Countryman of . Kies dan voor de KwikFit merkbeurt! Dit is onderhoud precies zoals wordt voorgeschreven door de autofabrikant. Zo behoudt je auto zijn fabrieksgarantie. Bovendien ontvang je jaar lang pechhulp voor onderweg.


Vergelijk de prijs, bijtelling, leasetarief, actieradius en het werkelijke verbruik van iedere elektrische auto. Cooper zeer nette mini cooper 1. De kilometerstand is aantoonbaar en gegarandeerd juist. Deze mini heeft minder dan 120.


Het onderhoud is altijd door de MINI dealer uitgevoerd. Een MINI Next biedt u dezelfde zekerheden als een nieuwe MINI, uiteraard voor een prijs die aanmerkelijk onder de nieuwprijs ligt. De MINI Next occasions zijn nooit ouder dan vijf jaar en al het onderhoud is uitgevoerd door een MINI dealer. Die kennen we niet bij MINI.


Want met MINI Serenity hebt u uw servicebudget altijd perfect zelf in de hand. Voor een vast bedrag per maand dekt het alle kosten voor onderhoud , herstellingen en vervanging van slijtage-onderdelen. Ontdek en vergelijk hieronder de verschillende formules en stem ze volledig af op maat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts