vrijdag 9 maart 2018

Element 4 360

Deze innovatieve gesloten gashaard van Elementgeeft u van kanten een mooi zicht op het vuur. Zo kunt u vanuit de hele ruimte genieten van het vuur. Om van alle kanten te kunnen genieten van dat mooie vuurzicht heeft Elementin deze haard een dubbele brander gebouwd. Hierdoor heb je vanuit alle hoeken een goed zicht op het vuur.


Met deze combinatie is Elementuniek, dit is de eerste haard van dit type.

Installatie door heel Nederland. Deze Elementgashaard is een zeer mooie gashaard. Deze gashaard heeft een vierzijdig vuuraanzicht en daar door kunt u van alle kanten van het vlammenspel genieten.


Gegarandeerd voor de beste prijs bij Superkachels. Vakkundige installatie en gratis levering door heel Nederland. Het unieke aan de 3is dat het eigenlijk een combinatie is van een tunnelhaard of wel doorki.


Nog niet door iemand anders bedacht.

Waar de alle doorkijkhaarden vlak in de wand zitten en er dus vanaf de zijkant weinig tot geen zicht is op het vuur, heeft deze 3dat wel! Aan één kant welliswaar maar meestal zal de driezijdige kan in het woongedeelte geplaatst woren waar het meest gezeten wordt. Een innovatieve gesloten gashaard met van alle kanten zicht op het vlammenspel. De 3kan in het midden van een ruimte worden geplaatst en wordt onzichtbaar belucht via een dubbele ruit aan de “achterzijde” van de haard. A stunning direct vent gas fireplace, the 3by Elementfeatures four sides of glass for your middle-of-the-room installation ideas.


Keuze uit houtset, witte Carrara kiezels of grijs marmersplit. Technische gegevens: Vermogen:3kW. Aardgas of Propaan Afstandsbediening volledig electronische ontsteking. Convectie rooster(s): optioneel. Het begint met een idee, een combinatie van een tunnelhaard en een driezijdige.


Nog nooit door iemand anders bedacht. De 3beschikt over een dubbele brander en vol, realistisch vlammenspel. Discover the beauty of simplicity.


Schließen Sie mit unserer verfeinerten Gaskaminkollektion Bekanntschaft! Paul Roescher Apeldoorn.

Gashaard met alle zijden glas. Vind elementgashaarden op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De elementtrisore is een inbouw gashaard en behoort tot de serie inbouw gashaarden van element4.


Met een elementkunt u zeker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts