maandag 26 maart 2018

Remeha quinta pro 65 installatiehandleiding

Iedere ketel wordt voor het verlaten van de fabriek optimaal ingesteld en getest op: Elektrische veiligheid. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. De installateur is aansprakelijk voor de installatie en de eerste inbedrijfstelling van het apparaat. Installeer overeenkomstig de geldende . Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer?


Dan kunt u gratis terecht bij.

Master ketelbesturing, die zich aanpast aan de installatie. Remeha Quinta Pro CV-ketel. Deskundig advies en snelle.


Om uw cv- installatie in topconditie te houden, adviseert Warmteservice dan ook de Spirotrap MBvuilvanger, deze haalt schadelijke corrosiedeeltjes uit uw cv- installatie. Snelle plaatsing mogelijk! Gebruikershandlei- ding niet zijn opgevolgd.


Vul de bijgeleverde garantiekaart volledig in en stuur deze op. Dit geeft recht op jaar garantie op onderdelen .

Altijd direct royaal warm water om het bad mee te vullen of voor gelijktijdig gebruik op meerdere tappunten. Genoemde prijs is exclusief installatiekosten. Deze ketel is een zogenaamde soloketel. Omdat de ene cv- installatie veel groter is dan de andere heb je dus verschillende pompvermogens nodig. Standaard cascade systeem.


Dimensionering van een standaard open verdeler. Overstortventiel en handafsluiters. Opstelling en bevestiging. Tabel Toepassingsmogelijkheden en bijbehorende Gaskeur labels. Ze vragen slechts weinig ruimte, maar leveren tegelijkertijd wel vermogens tot , , en 1kW!


Naast uitstekende prestaties, valt de Quinta Pro op door haar gebruiks- en toepassingsmogelijkheden. The installer is responsible for the installation and inital start up of the appliance. Carry out installation in compliance with the prevailing legislation and standards. De verwarmingsketel is leverbaar in vier vermogensklassen: 4 , en 1kW. Groot vermogen onder een compacte mantel.


Bewezen betrouwbaarhei uiterst bedrijfszeker. Eenvoudige bediening via LCD display.

Service- en installatievriendelijk : snelle toegang tot alle . Een HR-ketel met voldoende capaciteit om een riante woning, een kantoorgebouw of flinke bedrijfsruimte te verwarmen, maar toch uiterst licht en compact en daardoor vrijwel overal eenvoudig te plaatsen. NIEUW: nu nog energiezuiniger dankzij. Complete systemen voor tot ketels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts