woensdag 14 maart 2018

Trumatic kachel gebruiksaanwijzing

Download hier gratis uw Trumatic Kachel handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Ik heb onlangs mijn voorpaneel van de kachel verwijderd om het stof weg te halen, want deze zorgde voor problemen. De kachel zelf werkt prima, maar nu werkt de ventilatie niet meer? Zou ik per ongeluk de printplaat aan de bedieningsknop beschadigd hebben?


Of ging er iets anders mis?

Iemand hier ervaring mee? Vind dat mijn Trumatic zelfs bij maximum stand veel te weinig hitte geeft wat kan de oorzaak zijn ? Reageer op deze vraag Misbruik melden. Daarvan zijn twee typen populair.


Verbranding heeft plaats in een gesloten warmtewisselaar die verse lucht onder de caravan inneemt en rookgassen. Mountainbiken in het voorjaar, hiken in de bergen in de late herfst, skiën in de winter: campingfans zijn elk jaargetijde wel in voor een vakantie. En dankzij de Truma verwarmingstoestellen gewoon altijd met het comfort dat u gewend bent. Gaskachel met ontstekingsautomaat en thermOStaat VOOr Caravans, mOtOrhOmeS en allerlei soorten voertuigen.


A a = bedieningsknop b = ontstekingsautomaat met batterijhouder en kontrole- lampje.

C = kijkglaasje voor vlam COntrole d = fabricageplaatje (mantel afnemen). Nu stel ik nog een domme vraag: (omdat ik geen enkele handleiding bij de caravan heb gekregen) Het aanzetten van de kachel , gas kraan open, de gaspit op het keukenblok aanzetten voor evt. CARAVAN CENTRUM WATERLAND DEMONSTRATIE BATTERIJ.


Geüpload door meneer fixit in deze demonstratie laten we zien hoe u de batterij van de kachel kunt vervange , als u een. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij . Als de 2V spanningstoevoer hersteld is, wordt de kachel automatisch met de eerdere instellingen gestart. LPG-tank had bijgevuld was de storing over. Combi E CP plus ready mogelijk.


Ik heb een vermoeden dat het gasmengsel niet (meer) juist was. Het zou dus kunnen dat gezien de buitentemperatuur het . De Truma Ultraheat elektrische hulpverwarming is de ideale aanvulling op de Truma gasverwarming in caravans. Met vermogensstanden met thermostaat regelin. Deze handleiding is met aile rnogeliike zorg samengestel maar Kip Caravans BN. We hebben een truma kachel met ringverwarming en boiler, onderin de kleding kast.


Hartelijk gefeliciteerd. Wij feliciteren u van harte met uw nieuwe camper en spreken onze dank uit dat u voor een kwaliteitsproduct hebt. In deze gebruiksaanwijzing wordt voornamelijk de woonopbouw van uw camper beschreven.

Skal medbringes i køretøjet! Met de kachel kan in de winterstand de ruimte en tegelijker- tijd water .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts