maandag 26 maart 2018

Thermostaat honeywell handleiding

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. De optimalisatie is een geavanceerde functie die ervoor zorgt dat de opti- male temperatuur bereikt wordt op het gewenste tijdstip. CM9- Gebruikershandleiding. Programmeerbare thermostaat met weekprogramma.


Stel uw vraag zo beknopt mogelijk.

Installatiehandleiding Tthermostaat. Handleiding Focus Pro. Draadloze programmeerbare thermostaat. Met de Chronotherm IV klokthermostaat kunt u praktisch al uw wensen op het gebied van de temperatuur- regeling in uw woning realiseren. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer?


Honeywell Round Wireless Thermostaat. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!

De ruimtetemperatuur wordt standaard in het venster weergegeven. De thermostaat meet de ruimtetemperatuur . Als uw verwarming bestaat uit een ketel met radiatoren is er meestal maar één kamerthermostaat om de temperatuur in het hele huis te regelen. Als u in verschillende kamers echter verschillende temperaturen wilt hebben, kunt u op elke radiator een . Bepaal of de thermostaat op uw cv-ketel past, deze dient met. Wanneer u de thermostaat op een andere plek wilt ophangen, bepaal dan de juiste plaats.


Dit is echter alleen mogelijk indien ook de bedrading wordt gewijzigd. Hartelijk dank voor de aankoop van dit product. Lees eerst deze handleiding volledig en zorgvuldig door voordat u de. Rondostat thermostaatknop monteert.


U dient zich beslist te houden aan de aanwijzingen betreffende de veiligheid en het gebruik. Bij vragen kunt u zich wenden tot onze Technische Dienst . Dit document bevat handleidingen, voor de verschillende versies van de Romeo klokthermostaat. Als uw thermostaat dezelfde opdruk (logo en symbolen) en batterij. Met behulp van de bij de thermostaat geleverde GEBRUIKERSHANDLEIDING kunt u de gebruiker nu tonen hoe het apparaat werkt.


Feenstra is geselecteerd installateur voor slimme thermostaten. Heeft u een ( slimme) thermostaat bij ons aangeschaft, dan monteren wij deze ook voor u.

Dan kunt u deze hieronder downloaden. Wilt u graag alle handleidingen inzien? In duidelijke stappen wordt in dit filmpje uitgelegd hoe u de CMT9Chronotherm Modulation.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts