vrijdag 2 maart 2018

Kemkens klantenservice

De klantenservice van Kemkens staat voor u klaar voor antwoorden op uw vragen of het afhandelen van serviceverzoeken. Vul uw postcode in en bekijk de contactgegevens van de vestiging. Zo bieden we klanten de mogelijkheid om online onderhoudsafspraken te verzetten.


Klanten die een afspraakbrief met een unieke code (of QR-code) hebben ontvangen kunnen hier gebruik van maken. Geef uw verhuizing direct online aan ons door.

Wilt u iets anders regelen of heeft u een vraag voor Kemkens ? Bezoek dan het Klantenservice gedeelte van onze website. Door de Klantenservice medewerker van Kemkens is aangegeven dat de onderdeelkosten binnen dit abonnement zouden vallen. Ik heb ervoor gekozen om samen met de klantenservice dit abonnement af te sluiten. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Kemkens Service en Installatie Technieken in Oss vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. U wordt gebeld voor het maken van een afspraak.


Op de afgesproken datum en tijd komt er een monteur van Kemkens bij u langs.

De monteur kijkt onder andere naar eventuele (potentiële) defecten en controleert de . Kemkens was niet meer in staat de salarissen en het vakantiegeld uit te betalen en heeft zelf het faillissement aangevraagd. Overigens is het bedrijf uit Veenendaal en Lichtenvoorde niet te verwarren . OSS - Ergens is het ironisch. Een bedrijf dat vooral bekend is van de installatie en het onderhoud aan cv-ketels, heeft in de eigen vernieuwde vestiging geen enkele gasleiding liggen.


Toch is dat de realiteit in het nieuwe kantoor van installatiebedrijf Kemkens aan de Merwedestraat. Het bedrijf gaat er prat . De Eindhovense vestiging wordt samengevoegd met het bedrijf van Kemkens in Helmond. Een derde van het personeel van Q-Energy verliest zijn baan. Q- Energy, dat in de regio Eindhoven 20.


Graag willen wij u hierover benaderen maar u heeft anoniem gereageerd. Mocht u niet in Limburg wonen, dan verwijzen wij u graag door naar een van de andere servicepartners van Essent. Meer informatie over hoe het is om bij Kemkens te werken. Word vandaag gratis lid van LinkedIn.


Neem dan bij glasbreuk altijd contact op met Vivare. Voor storingen aan de collectieve installatie (bij appartementen), belt u naar Vivare .

Of bel uw eigen leverancier. Bekijk online vacatures bij Kemkens op de grootste vacaturebank van Nederland. Door diverse overnames bedient cv-installateur Kemkens nu de gehele regio Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland.


Onderhou service en verkoop van verwarmings- en warmwaterapparatuur. Kemkens , al 1jaar familiebedrijf, servicepartner van Essent. Oss, Eindhoven, Oosterhout, Middelburg.


Dit telefoonnummer belt u ook buiten kantooruren. Heeft u vloerverwarming?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts