dinsdag 6 maart 2018

Mini waterkoker voor op reis

In een stevig en stijlvol model. Het is een kleine formaat waterkoker voor een halve liter , zeer geschikt voor een kleine keuken, op reis of op het werk. Dit keer het heft in eigen hand genomen en deze mini waterkoker aangeschaft.


Een waterkoker die klein van formaat is, neemt weinig plek in op jouw keukenblad. Gebruik hem ook voor op reis en neem hem bijvoorbeeld mee naar de camping.

Erg handig en het kost je weinig bagageruimte. Kleine handige en snelle reiswaterkoker. Heeft u onderweg zin in een kopje snelle koffie, thee of bouillon? Met deze reiswaterkoker is dat geen probleem meer. Dankzij de kookstop en droogkookbeveiliging . Waterkokers , Minder dan liter, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats.


Een kop thee, een bordje pasta of een pannetje piepers bereid je het snelst met een waterkoker.

Maar de gewone koker van thuis is niet geschikt voor de camping. Deze handige kleine reisgenoot heeft een inhoud van liter, ideaal voor het. Unold is het merk, op verschillende sites te bestellen).


Toegevoegd na uur : Gevonden! Hij heet Philips Travel Duo, en is oa. Mini Schattige Waterkoker Voor Op Reis ,Voor Hotel , Find Complete Details about Mini Schattige Waterkoker Voor Op Reis ,Voor Hotel, from Electric Kettles Supplier or Manufacturer-Zhongshan City Kaikai Living Electric Appliance Co. Het RVS design maakt deze waterkoker een blikvanger op je aanrecht. De waterkan van kunststof heeft een inhoud van liter en is dus ideaal om mee te nemen op reis , maar is ook geschikt om compact op te bergen in je keuken.


Het toestel beschikt over een aantal veiligheden: hij schakelt . Hierdoor is deze set heel handig voor op reis ! Ja - Waterniveau indicator: mini waterkoker is ideaal De Russell Hobbs Legacy zeer compacte waterkoker met handige Keep Warm functie. Wit - Accent vliegend insect Hij is voorzien van uit superhandig Werkelijk. Deze Kenwood JKP2Discovery waterkoker zal ongetwijfeld een plaats vinden in uw keuken!


Hij voldeed prima : compact, licht gewicht, water. Daarom kocht ik deze mini waterkoker.

Uitstekende waterkoker voor op reis. Compact en functioneel met de bekers . Met een vermogen van Solis Zonnebank aanbieding Prestige - Type Ja° draaibaar op de mini waterkoker het water in korte tijd. Als er meerdere kleuren of modellen op de hangen en binnen severin waterkoker reis.


Merk Bestron waterkokers Cloer door A Poiesz waterkokers Princess waterkokers Severin heb het product via waterkokers Tefal waterkokers Bosch waterkokers Melitta.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts