vrijdag 9 oktober 2015

Airco oldtimer inbouwen

Deze is ideaal om als retro-fit te gebruiken voor bv oldtimers , of als achter inbouw voor diegene die toch graag een airco hadden gehad in hun occasion. Ook is het een goed alternatief om een defecte bestaande airco te vervangen. Omdat wij vanuit ons bestaan met de auto- airco zijn begonnen, willen we graag u ook de mogelijkheid bieden om zelf een elektrische auto airco in te bouwen. Speciaal hiervoor hebben we een pakket samengesteld voor de handige doe het zelver.


Lees meer in de handleiding: Handleiding elektrische auto- airco inbouwen.

Weet iemand wat het ongeveer kost om een airconditioning achteraf in een auto te laten inbouwen ? Er is al een extra Kenlow fan gemonteerd. Het is ook niet de bedoeling dat de airco continu in gebruik is. Zo zorgt het voor een koele luchtstroom door de auto, houdt de airco de lucht vrij van stof en micro-organismen en zorgt het ervoor dat ruiten niet beslaan.


Omdat er veel aanpassingen aan de auto dienen te worden gemaakt, is een airco inbouwen over het algemeen een . Vind airco inbouw op Marktplaats. Lpg inbouw en airco service specialist voor regio raalte deventer apeldoorn. Voor iedereen een voordeel.

Lpgshop aanbiedingen :nieuwe verdampers voor oldtimers ! Verdamper tot 1pk bij ons 79 . Even de zoekfunctie gebruiken en je vind vast wel info. Jij bent niet de eerste die hiermee komt, ik en Sid zijn er ook mee bezig geweest, maar het is het gewoon niet waard. Ik had zelfs de airco al en toch waren de kosten enorm hoog, maar succes ben benieuwd of jij het wel gaat doen! Had voordien geen airco. De aircocompressor en leidingen, samen . Ik denk er misschien over om achteraf airco in te laten bouwen in de 190E 0. Bij inbouw van het motorblok begreep in van de.


De leus van OOTO zegt het eigenlijk al. Rijden in stijl maar met modern comfort. Of het nu gaat om elektrische stuurbekrachtiging, airconditioning , centrale deurvergrendeling, elektronische ontsteking of een moderne versnellingsbak.


Bij ons krijgt u deskundig advies en kunt u rekenen op een perfect uitgevoerde inbouw. Wat is wijsheid: Zoeken naar de ideale met airco , of toch een mooie (turbo) kopen en de airco achteraf inbouwen ? De vraag is nu, zijn er aftermarket aircosystemen te. Zij hebben aftermarket systemen voor oldtimers , gebaseerd op peltier elementen. Heb zelf wel eens overwogen om zoiets in te .

Mijn 420SE is vrij karig qua opties. Re: Airco nieuw in de oldtimer. Die werkte goed in een Volvoer 46 zelfs in het zuiden met de caravan erachter. Heeft er iemand een airco laten inbouwen in een wagen waar er geen inzat?


Ruim een half jaar rijd ik dagelijks in mijn fijne 9uit '89. Ik heb een complete airco met pomp etc. Mijn uitvoering heeft wel een zgn temperatuurregelaar, maar feitelijk is dat kachel aan of uit.


Met de zomer op komst zou ik heel graag een airco hebben. Bij mijn P-garage wordt mij verteld dat een airco achteraf niet in te bouwen is en dat er ook .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts