dinsdag 13 oktober 2015

Mcz vivo

Koop nu de MCZ Vivo en ontvang €52- subsidie bovenop onze scherpe aanbiedingsprijs. Hydro pellet fireplace with external glass door without exposed front vents (lower perimeter air outlet). Can be combined with COMFORT AIR Basic or COMFORT AIR Slim to heat several rooms, even non-commu-nicating ones. Black cast iron brazier and frebox. Wanneer u op zoek bent naar een pelletkachel als inbouw of inzet model, en ook nog met cv -aansluiting bent u bij dit model aan het jusite adres.


Deze pelletkachel brengt maar lliefst 14kw het cv systeem in.

Overige kenmerken pelletkachel . Dankzij zijn dubbele deur oogt de MCZ Vivo strak en tijdloos. De performante hydro (2kW) verwarmt met gemak meerdere ruimtes in uw woning. De Basic- en de Slim-versie , identiek, verschillende ventilatiesysteem.


Inbouwhaard MCZ Vivo pellet Hydro De Vivo Hydro is een prachtige inbouw pelletkachel van MCZ die ook nog eens uw cv installatie kan vewarmen. Functioneel met een design uitstraling en een geweldig rendement. Met zijn strakke frame en omlijsting is dit een werkelijke eye catcher in uw . U ziet hier een aantal foto´s van de inbouwpelletkachel Vivo van MCZ , door de klant zelf gerealiseerd.


De rookgasafvoer is eenvoudig rechtstreeks door de.

Nominal output power - 10. Minimum output power - 2. Een nieuw idee voor uw inbouwhaard op pellets. Deze panoramische pellethaard biedt u het gemak van pellets in een prachtig kader, voor een maximum aan comfort, zowel visueel als auditief. Daarbovenop kiest u zelf hoe hoog u deze haard plaatst, hij kan zelfs op grondniveau ge- ïnstalleerd worden.


Hij is niet alleen bijzonder fraai om te zien, hij maakt ook nog eens heel krachtig de ruimte waar hij in staat warm. Met een vermogen van kW. Pellet hourly consumption (Min) - 0. Bekijk deze kachel online ! Wanneer u voor maximaal rendement en comfort gaat dan kiest u voor de inbouw pelletkachel MCZ Vivo.


Het rendement is ruim en de kachel heeft de mogelijkheid om meerdere kamers te verwarmen. Daarnaast oogt de kachel ook zeer strak omdat de ventilatiegaten zich niet in het front bevinden. Adpellet, All Rights Reserved.


Inbouwhaard mcz vivo basic inbouw pelletkachel de vivo is een prachtige inbouw pelletkachel van mcz die ook nog eens, indien gewenst (hydro), uw cv installatie kan vewarmen. Door het grote panoramische raam komen de natuurlijk bewegende vlammen goed tot hun recht. Zwart gietijzer voert de boventoon in de nieuwe brandkamer.


Bij het plaatsen van een inbouw pelletkachel kiest u zelf hoe hoog u deze wilt . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts