vrijdag 9 oktober 2015

Werking drukschakelaar hydrofoor

Door draaien van de drukstelmoer resp. Hiervoor moet het toestel gebruiksgereed geïnstalleerd zijn en door een trek aan de rode knop ingeschakeld worden. De instelling kan alleen bij werking en onder druk door draaien van de. Een hydrofoorinstallatie (ofwel een hydrofoorpomp ) is kort gezegd een installatie waarmee ervoor gezorgd wordt dat de waterleiding op druk gehouden wordt.


Een dergelijke installatie kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden: Doorspoelen van het toilet; Tweede of derde douche in huis . U heeft een hydrofoorpomp geïnstalleerd die niet automatisch uitschakelt ook al staan alle tappunten dicht. Wat kunt u hieraan doen om dit probleem op te lossen ? Om dit probleem te kunnen begrijpen, leggen wij u graag uit hoe een hydrofoorpomp werkt. Op basis hiervan is het gemakkelijker te begrijpen . NB: De maximaal ingestelde uitschakeldruk dient altijd bar lager zijn dan de maximale einddruk van pomp of de som van de voordruk (toevoerleiding) en einddruk van de. Controle werking installatie. Een drukschakelaar of pressostaat is een op druk werkende schakelaar: Het doel van een drukschakelaar is om elektrische apparatuur in- of uit te schakelen bij een bepaalde druk van lucht of gas of vloeistof.


Bij het oplopen van die druk zal bij het bereik. Als je de kraan dichtdraait zorgt de drukschakelaar ervoor dat de pomp uitgeschakeld wor zodra je de kraan opent zakt de druk en word de pomp ingeschakeld en blijft lopen zolang er water door de leiding stroomt. Het is een erg eenvoudig systeem,de druk blijft constant en de hydrofoor heeft minder te leiden van het uin . Praktische en overige technische wetenschappen: Ik heb al eens gegoogle maar vindt hier helaas. De opzet van een hydrofoor is dat je aan de persleiding van de pomp een vat koppelt dat gedeeltelijk met water en gedeeltelijk met lucht is gevuld. Drukregeling van een hydrofoor.


De druk wordt geregeld d. Opvallend was dat deze druk niet terugloopt dus de balg kan nooit erg lek zijn ;-) Daarna weer in werking gesteld maar bovenvermeld probleem blijft, zij het in mindere . Deze bovengrondse pomp MQ is een compacte, geruisarme all-in-one oplossing ontworpen voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts