vrijdag 2 oktober 2015

Apporteer dummy

Mystique dummy 5Gram. De standaard dummy voor de jachthondentraining. Ook geschikt voor waterwerk. Standaard apporteer dummy ´s van ca. Trainings dummy voor de hond van Turner-Richards.

Gewicht 5gram, kleur groen, blijft drijven. Dit is de meest gebruikte dummy voor de jachthonden sport. De Trainer Snack Dummy is een nylon voer- dummy die gevuld kan worden met hondensnacks. Ideaal voor moeilijk apporterende honden!


Een konijnenvachtdummy is een opwindend alternatief voor de standaard dummy. Alles voor de schietsport, jacht en outdoor. Specialist in richtkijkers en luchtbuksen.

Daarnaast ook jachtkleding en outdoor producten. We voeren diverse merken waarvan vele Scandinavisch. Kwaliteit is altijd ons richtpunt! Dummy Officiele Jachtdummy - Jachttraining - 5gr. Voor 23:uur bestel morgen in huis.


Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Waardering Nog niet gewaardeerd. Aantal: op voorraad item(s). Toevoegen aan wensenlijst. Geef een reactie Reactie annuleren.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Association for pet behaviour, . Vooraf: maak het voorwerp dat je wilt gebruiken, of het nu een dummy , een flostouw of iets anders is, super leuk, en vooral geheimzinnig… het is van jou! De handige Canvas Dummy is een ideaal hulpmiddel voor de jacht- of apporteertraining van de hond. Bestel nu voordelig, snel en eenvoudig!


Zeer sterke dummy gemaakt van canvas.

Onmisbaar bij apporteer - of jachttrainingen. Handige grip om eenvoudig op te pakken en weg te gooien. Verkrijgbaar in groen en oranje. Dummy voor de hondentraining met wegwerpkoord.


Stevige dummy van waterproof canvas, gevuld met zaagsel en zand. Honden met een clubdagdiploma mogen ook meedoen aan workingtests die vergelijkbaar zijn met de meervoudige apportproeven (MAP) van de KNJV die in het volgende hoofdstuk behandeld worden. Het grote verschil tussen de wedstrijden Een dummy is een middel om gewenst apporteer - gedrag aan te leren en geen . Deze dummy is onmisbaar bij trainen en spelen met je hond.


Break the Chain staat voor diervriendelijk. Aantrekkelijke kortingen voor wederverkopers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts