vrijdag 16 oktober 2015

Eetcafe de 3 burgemeesters sint anthonis

Ons eetcafé ligt aan de Brink in het mooie dorp Sint Anthonis , de plek waar veel gebeurt en te zien is. Er vinden diverse evenementen plaats bij ons voor op “de stoep”. In de zomer bieden wij een groot terras . Wij zijn een gezellig eetcafé waar met veel liefde. Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt.


De Burgemeesters in Sint Anthonis.

Nederlands restaurant, Frans restaurant. Door de naam van het eetcafé blijven de drie burgemeesters in herinnering, die tijdens hun . Deze friettent zit een oud klooster wat neven een oud begraafplaats staat midden in het centrum. Er zijn ingangen van buiten af een voor het eetgedeelte ( restaurant achtig) en het andere is voor de friettent. Deze is van midden erg mooi ingericht met plantenbakken, tv en voldoende zitgelegenheid.


De friet smaakt er goed . Kwaliteit is voor ons belangrijk en dus ook de gebruikte aardappelen voor onze frieten. Naast frietjes bereiden .

Deze horeca gelegenheid is beoordeeld op TripAdvisor en EetNu met in totaal reviews. SINT ANTHONIS - Op de Brink in het hart van Sint Anthonis verandert het een en ander met de terrassen van de horecagelegenheden. Grand- café Friends mag straks ook tot 23. De keuze viel op hen vanwege de complexiteit van hun gerecht en het veelvuldig gebruik van lokale producten.


Chef-Kok Niels van Kessel: Deze twee dames maken een grote kans om verkozen te . Dus kom snel een keer langs. Op zoek naar kaarten voor de Lentekermis? Dit eetcafé ligt aan de Brink en heeft een zonnig terras, maar bij slechter weer kin je terecht in de serre. Het eetcafé heeft een gezellige rustieke sfeer en biedt ieder . De plek in Sint Anthonis waar veel gebeurt en.


De tocht gaat door de boswachterij Sint Anthonis. De boswachterij is een mooi gevarieerd landschap van bos en heidevelden met jeneverbesstruiken en. Groene Wissel 648: Sint Anthonis , Sint Anthonisbos en Ullingse Bergen. Kolonel Silvertoplaan Sint Anthonis.


Na het gezellige centrum van het Brabantse brinkdorp Sint Anthonis maakt u een prachtige, zeer afwisselende wandeling door het. Op de heide grazen Kempische heideschapen en Schotse hooglanders. In het heidegebied de Ullingse bergen zijn nog enkele stukken zandverstuiving.

Een deel van de tocht loopt over een zes tot acht . Other places nearby: De Vrolijke Koster St.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts