donderdag 15 oktober 2015

P1 mover montage

Voor het Al-Ko Vario chassis is een speciale bevestigingsbeugel leverbaar. Indien u eraan twijfelt of uw chassis geschikt is, kunt u de afmetingen vergelijken met de belangrijke maten die in de afbeeldingen die hiernaast en hieronder worden weergegeven. Bij montage van nieuwe banden is eventueel nieuwe afstelling van de aandrijfrollen nodig. Bij een handmatige mover worden de aandrijfrollen met behulp van een hefboom of een slinger met de hand op de banden geduwd.


Een handmatige mover is een stuk goedkoper dan een volautomatische mover. De prijzen van de movers zijn exclusief montage en exclusief accupakket.

Caravan mover zelf monteren. Zelf monteren van een mover. Een caravan mover is een storingsgevoelig product. Het product zit bij de wielen, een plek waar er veel vocht en troep op kan komen tijdens het rijden.


Een mover gebruikt enorm veel stroom, op een recht stuk al snel 20A, maar bij belasting kan dit oplopen tot. Een krachtige caravanmover voorzien van het revolutionaire Load information System en een multifunctionele afstandsbediening met LCD display. De fabriek is uitgerust de . Truma, Reich, Powrmover, P, Enduro, Alko, etc.


Roller Auto Pullback System).

Ook monteren kunnen we voor u op een vakkundige manier. ANWB caravanmover test: de Pautomaat. Inclusief 100ah accu, automatische lader, accubak en vakkundige montage en uitleg . Het display geeft u informatie zoals de belasting van de mover, de conditie van de accu, de temperatuur en heeft een ingebouwde zaklamp.


Middels een USB aansluiting kan de . Pmover volautomatisch. Een goede caravanmover is geen overbodige luxe. Grin modder, steile hellingen, obstakels. Geen probleem voor de krachtige P1.


Met de Pcaravanmover manoeuvreert u . Minimale hoogte chassisbalk: cm. Opmerkingen: Pakket bevat: mover , bekabeling, electronicabox, afstandsbediening, chassisklemmen en een handleiding. Standaard montage caravanmover.


Gebruikersspanning: Volt DC. Gewicht: 3kg (excl. accu). Prijs is inclusief montage , accu en acculader. Wanneer u een caravanmover onder de caravan wilt hebt u keuze uit verschillende mogelijkheden.


U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een semiautomatische caravanmover of een volautomatische caravanmover.

Een semiautomatische mover zet u met een slinger op de band en de vol automatische mover. Wij bieden maar liefst .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts