maandag 26 oktober 2015

Bravecto kauwtablet kopen

Voor de behandeling van teken- en vlooieninfestaties bij honden. Fluralaner heeft een vlo-dodende en teken-dodende werking. Na het innemen van de kauwtablet wordt de fluralaner in het bloed opgenomen. De stoffen van het kauwtablet worden dus opgenomen in het bloed van het . Dubbelklik op de afbeelding .

Dit diergeneesmiddel is alleen op recept verkrijgbaar (UDA). Bravecto kleine hond: 4. Bekijk onze receptvrije en verwante producten op deze pagina voor een goed alternatief. Milbemax kauwtabletten grote hond. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


In de verhalen die hondeneigenaren met . Het is alleen te verkrijgen bij dierenartsen, je kan het dus niet zo kopen in een winkel.

KWALITATIEVE EN KWANTITATIEVE SAMENSTELLING. Nexgard is een zeer veilig en goed werkzaam anti-vlooien en - tekenmiddel voor de hond. Naast de gewone Nexgard tablet, bestaat er ook de Nexgard Spectra tablet. De Nexgard Spectra kauwtablet bestrijdt ook . Wij hebben het onze honden wel gegeven op aanraden van de DA.


Toen we onze pup van maanden oud ophaalde bij de (brood?)fokker zat hij onder de vlooien. Hij had er bloedarmoede van. Het middel, dat inmiddels onderhalf jaar op de markt is, is in Nederland bij de meeste dierenartsen te koop. Ernstige bijwerkingen zijn volgens de . Het doodt vlooien binnen uur en teken binnen uur na aanhechting.


Het mag gegeven worden bij fok, dracht en zoogperiode. Niet geschikt voor puppies jonger dan weken of minder dan kg. Dit middel is verkrijgbaar in kauwtablet , dat honden over het algemeen erg smakelijk vinden.


De makkelijkste en veiligste manier is BRAVECTO, één kauwtablet die honden weken lang beschermt tegen vlooien en teken. Dat is drie(!) keer zo lang als de bekende vlooienpipetten. Mansonil All Worm Tablet Large Dog tab Large 1.

Het vervult ons met enorme trots dit innovatieve kauwtablet aan te bieden aan hondenbezitters. Dit zou niet mogelijk zijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts