vrijdag 9 oktober 2015

Muurbeugel buitenunit

Muurbeugel 520x400x800mm met muurstrip (set) 1kg. Inclusief pluggen en schroeven. Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuwe reviews . Met de muurbeugel uit ons assortiment weet je zeker dat je airconditioner goed gemonteerd kan worden.


De muurbeugel wordt volledig compleet geleverd en is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal, zonder lasnaad.

Deze muurbeugel is universeel te gebruiken voor bijna alle buitenunits tot een maximaal vermogen van . Qlima Airco ophang muurbeugel voor buitenunit. Levertijd: Op werkdagen voor 13. Gemakkelijk te monteren muursteun voor een airco unit tot 100Kg. Gehele montage set, muurankers voor montage aan muur, bouten moeren en ringen voor montage unit. Qlima (voorheen Zibro) Metalen muurbeugel met coating.


Universele beugel , geschikt voor alle Qlima-Zibro buitenunits (behalve de Qlima-Zibro MS18) Deze Qlima splitunit airco buitenunit muurbeugel zorgt er voor dat u uw Qlima splitunit gemakkelijk en snel aan ieder muur kunt bevestigen. Ook wordt deze Qlima splitunit .

De meest voorkomende zijn de buitenunits van airconditioning systemen. De condensor kan trillingen doorgeven aan de metalen muurbeugel en de muurbeugel weer aan de muur. Te koop: samsung bi-bloc kw 2v buitenunit : rd160phxeb hydrobox: ae160jnydgh kanaalunit: nh036lhxea met dit systeem kun je zowel. Alle t stukken zitten erbij plenumbakken voor op de airco. Deze Qlima muurbeugel is een universele muurbeugel om de buitenunit van een wandmodel airco tegen een muur te monteren.


Draagvermogen tot 1Kg buitenunits. Wandconsoles zijn inclusief muurpluggen,schroeven,dempers en alle benodigde … € 5 00. Zware solide muurbeugel voor de grotere machines. Solide universele muurbeugel. Veel stelmogenlijkheden en . Met handige waterpas voor makkelijke montage.


Maten: AxBxC = 420x375x800mm. Geschikt voor alle en Kw buitenunits. Vind airco buitenunit op Marktplaats. Lengte beugel totaal 420mm. Voor iedereen een voordeel.

Een muurbeugel voor muurbevestiging of verzwaarde balken voor een plat dak is te verkrijgen tegen een . Geluidshinder zoals een regenwaterpomp. Namelijk de trillingen worden via de buitenmuur doorgegeven naar de kamers eronder. Ik heb al geprobeerd om veel zwaardere trillingsdempers te installeren op de muurbeugel. Airco muurbeugel nodig voor de opstelling van uw buiten unit ? Wij hebben een compleet assortiment wandconsoles in onze airconditioning webshop.


De buitenunit kan zowel aan de muur opgehangen worden, als op de grond geplaatst worden. Is er echt geen mogelijkhei dan wel op de muur op beugel , maar wel tussen de unit en de beugel dempers van 4cm dik rubber waarbij de draadstang onderbroken is, bovenop de reeds aanwezige dempers .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts