donderdag 22 oktober 2015

Tengellatten afmetingen

U houdt best rekening met een minimale doorsnede van zowel de tengellatten als de panlatten. Voor de andere modellen zijn de richtlijnen voor de montage gelijk, maar kunnen de maten afwijken. Het is belangrijk om het volgende in acht te nemen: de plaatselijke . Behandeling: Onbehandeld.


Vuren tengellat wordt voor diverse doeleinden gebruikt.

Hallo iedereen, Is het juist, dat men bij het gebruik van een Celit 4D onderdak dezelfde panlatten best gebruikt voor de tengellatten aub? Dit voor een betere ventilatie van het dak. Wij zouden een Pottelberg pan gebruiken, via de website van Koramic schrijft men panlatten voor van x 32mm.


De houtkwaliteit en de afmetingen van panlatten en tengels dienen te voldoen aan de normering hieromtrent. Den horizontale en verticale naden in het dakbeschot afwerken. Onderdak, tengellatten en panlatten.


Het onderdak beschermt het dak tegen wind maar ook tegen water en sneeuw dat onder de pannen of leien in kan waaien. TENGELLAT VUREN GEDRENKT X 30MM LENGTE:20M.

TENGELLÅT VUREN GEDRENKT X 3OMM LENGTE: 4OM. Uit , de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. Een tengel is een houten lat die gebruikt wordt op daken, in plafonds of op wanden.


De afmeting loopt van × mm tot × mm. Afmetingen van panlatten kunnen variëren. Buiten dakpannen worden panlatten ook wel toegepast bij dakbedekkingen zoals natuurlijke leien en golfplaten. De dakbedekking blijft op zijn plaats door nokken of neuzen (vooral dakpannen) of bijvoorbeeld door vernageling of leihaken aan de panlatten (vooral leien). Hout voor skeletbouw (gedroog geschaaf afgeronde hoeken).


Kepers, tengellatten en panlatten. Welke afmetingen voor de kepers met het oog op de maximale gordingafstand? Met onze tengellatten kunt u zelf een stevig onderdak verzorgen. Ook panlatten verkrijgbaar.


De bevestiging van de tengellatten door de isolatieplaten heen op de onderliggende dakstructuur wordt gerealiseerd door een unieke schroef die speciaal door RECTICEL Insulation werd ontwikkeld. In sommige renovatiegevallen kan de bestaande dakbedekking als onderdak gebruikt worden. Er kunnen eventueel versterkingen nodig zijn.

Voor de bevestiging van de tengellatten moet de dakstructuur zorgvuldig geïdentificeerd en gelokaliseerd worden. HORIZONTALE, ENKELVOUDIGE DEKKING – HALFSTEENSVERBAND (GEVEL).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts