dinsdag 20 oktober 2015

Flamco expansievat selectie

Selectietabel voor Flexcon expansievaten. Opgegeven waarden zijn ontwikkeld voor een aanvoertemperatuur van °C. Openingsdruk van het veiligheidsventiel: bar. Waterreserve: van het installatievolume met een minimum van liter.


Dit volumerendement is bepaald in functie van de voordruk pg en van de einddruk pf ter plaatse van het expansievat door de volgende formule:.

Ze voldoen dan ook ruimschoots aan alle Europese normen en zijn voorzien van CE markering. Daarbij is er een ruime keuze aan voordruk en maximale werkdruk, zodat er voor elk project een expansievat. Hiervoor dienen een aantal gegevens te worden ingevoerd waarna een complexe berekening kan worden uitgevoerd. Grondbegrippen voor de berekening van een Flexcon membraandrukexpansievat.


Met de nieuwe rekenschijf selecteert u nu niet alleen het juiste Flexcon expansievat en Prescor ventiel voor c. Er zijn veel verschillende toepassingen en mogelijkheden en daarnaast is geen enkel project hetzelfde. Een geschikt expansievat of automaat selecteren is niet meer zo eenvoudig” vertelt Jeroen van . Flexcon expansievat liter wit bar (max.) bar online bestellen bij Wasco ( al jr. uw groothandel).

Correct en snel geleverd. Flamco CV Expansievat Flexcon 18-0. Gedegen technische ondersteuning. Plieger Expansievat 25L 0Bar. Belangrijkste specificaties: - Vo.


CV ketel installatiepakket met. Zoals ieder gesloten systeem waarin een vloeistof van temperatuur verandert, heeft ook een solarinstallatie een expansievat nodig. Voor de selectie van het expansievat is het belangrijk om rekening te houden met een aantal belangrijke onderdelen van een solarsysteede.


Geen resultaten gevonden. Helaas zijn er geen producten gevonden die voldoen aan de gekozen opties. Verwijder of wijzig de filters om producten te vinden.


Bekijk het ruime assortiment van o. Met verwisselbaar membraan. Uitwendige buisdiameter expansie-aansluiting, 2mm. Aansluiting, Buitendraad conisch (NPT). Berekening expansievat zonneboiler.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts