woensdag 14 oktober 2015

Qlima sre 3531 c2 review

Spring naar Reviews - Snel geruisloos warm. Pluspunt: Is geruisloos. Ik heb hem nu een aantal maal gebruikt. Een behaaglijke warmte zonder vervelende geuren. Bekijk alle reviews (9) .

Dankzij het zelfdenkende besturingssysteem Fuzzy Logic en de timerfunctie is de ruimte op het gewenste tijdstip op temperatuur. Volautomatisch berekent de kachel het meest efficiënte . Een afvoer of gasaansluiting is niet nodig. Prijzen vergelijk vanaf € 384. Nog weinig meningen ( ) dus het gemiddelde van zegt nog niet zo veel. W Elektrische verwarming.


Lees hieronder de eerste.

Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Dankzij de snelle opstart, is de ruimte binnen de kortste tijd op de gewenste temperatuur.


Deze petroleumkachel is voorzien van spaarstan een timer, een CO-sensor,een . Net zoals een wiekkachel werkt een laserkachel op petroleum. Verder heeft de kachel een tankinhoud van 5 . Als de hoeveelheid koolstofdioxide in de lucht te hoog wordt, stopt de kachel automatisch. De kachel heeft ook een koolstofdioxidebeveiliging. Als je snel warmte wilt voelen dan is de qlima heel fijn.


Hij geeft wel wat geur af in een kleine ruimte, ondanks gebruik van originele qlima brandstof. Met name bij opstart en afsluiten. Het is echter niet zo dat de ruimte snel op de ingestelde temperatuur is. Het is wel zo dat je meteen comfortabele warmte ervaart en je dus . De brandstof wordt zo optimaal benut. Ontdek ons ruim aanbod petroleumkachels.


LASERKACHELS: TECHNIEK EN COMFORT.

Brandduur tank (l) uur. Schrijf als eerste een review ! Voor ruimtes tot - 1m³. Materiaal Metaal, Staal. Qlima P 4Mobiele Airco.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts