dinsdag 27 oktober 2015

Truma duocontrol crashsensor

Op de gasdrukregelaar Truma DuoControl CS kunt u twee gasflessen in uw camper of caravan aansluiten. De installatie schakelt automatisch om naar de tweede gasfles als de gebruikte gasfles leeg is. De geïntegreerde crashsensor maakt veilig verwarmen ook tijdens het rijden mogelijk.


Hij voorkomt dat er bijvoorbeeld . Gasdrukregelaar met crashsensor voor twee gasflessen voor gebruik tijdens het rijden – met automatische omschakeling.

Vervangen door ander te vergelijken apparaat. Ingangsdruk – bar. Vet de schroefdraad van de crashsensor in met Truma -dichtpasta en draai deze vast.


Bevestig de DuoControl CS met vier schroeven. Let op: hoger dan de ventielen van de gasflessen. Monteer de hogedrukslang met slangbreukbeveiliging met de meegeleverde tang. Draai de slang handvast aan .

De Truma Duocontrol CS gasdrukregelaar is voorzien van een automatische omschakeling. Verkrijgbaar in een horizontale en verticale versie. De Truma DuoControl CS is omschakelklep en gasdrukregelaar met crash sensor beveiliging in één en daarmee perfect voor een lange werking van uw gasinstallatie tijdens stilstand.


Als het gas in de gebruiksfles eenmaal opraakt, schakelt het intelligente mechanisme automatisch over op de reservefles. Bij een ongeval met een direct op het ontkoppelingselement inwerkende vertraging van g ± g onderbreekt de crashsensor van de DuoControl de gasstroom. De Monocontrol is geschikt voor gasfles (LPG tank). Gasdruk regelaar van Truma voor het aansluiten één of twee gas flessen (ook LPG).


De Duocontrol heeft een dubbele aansluiting en schakelt automatisch over van een lege naar een volle (reserve) gasfles. Deze Truma serie heeft een ingebouwde Crash Sensor. Terwijl het huidige veiligheidssysteem Truma SecuMotion . Duo- Control : zonder crash sensor verticaal.


Automatische omschakeling zonder gasonderbreking. Nu wordt een veilige gasvoorziening nog eenvoudiger. De gasdrukregelaarset met automatisch omschakel mechanisme voor een gasinstallatie met twee flessen.


Zie mijn antwoord aan Wim.

Ook bij u vermoed ik dat het probleem in de installatie zat. Heeft u de Duocontrol met crash sensor nog in uw bezit? Als de regelaar geheel conform de installatie voorschriften gemonteerd is mag er geen probleem optreden. Ik nodig u uit om met mij naar Gimeg te gaan om dit . Deze Duocontrol is geschikt voor een fles installatie en moet vertikaal gemonteerd worden.


CRASH SENSOR - Exclusief Gasslangen. Re: Mono of Duo control met crashsensor. Deze duocontrol is uitgevoerd incl.


The gas pressure regulation system with crash sensor for single and double cylinder systems. Produktfilm für den mit dem DCC Award ausgezeichneten innovative Crash Sensor der Firma Truma. Meer voordelen van de DuoControl CS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts