woensdag 21 oktober 2015

Atag thermostaat handleiding

Intelligente klokthermostaat. Deze verkorte handleiding geeft een beknopte beschrijving van de meest gebruikte functies. CV = centrale verwarming. Bedieningselementen op thermostaat.


Download hier gratis uw ATAG Thermostaat handleiding.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Alle instellingen zijn te wijzigen en worden in deze handleiding afzonderlijk behandeld.


De back-up batterij valt onder de categorie Klein Chemisch Afval (KCA). Bij het verwijderen van de ATAG Brain thermostaat moet de batterij worden afgevoerd in overeenstemming met de locale voorschriften. Wijzigingen voorbehouden.


Klik hieronder voor de handleiding van uw ATAG Thermostaat. Staat de handleiding die u zoekt niet in de lijst hieronder?

Vul dan hier een verzoekje in. ONE-display en pictogrammen. Basisbediening ATAG One- thermostaat. Linker pijlknop: - Waarde verlagen. Middenknop: - Een vraag of selectie bevestigen.


Blijkbaar is de thermostaat intelligenter dan wij zelf want wij vinden het verschrikkelijk moeilijk om de thermostaat in te stellen. Wij vinden dat er een zeer moeilijke handleiding bij deze . In combinatie met de ATAG WiZe klokthermostaat zorgt het besturingsysteem voor de meest optimale aanvoerwatertemperatuur in de installatie, wat resulteert in een comfortabel wooncomfort en het laagste energieverbruik. De ATAG E325EC onderscheidt zich van de E325C door de Tapwater Technologie.


Gebruikershandleiding ATAG i-Serie. Type: A203C (HP), A244C (HP), A244C L (HP) en A244EC (HP). De door Atag geleverde brainthermostaat handleiding is voor verbetering vatbaar. Daarom hebben we een beter leesbare handleiding geschreven.


De foto hiernaast geeft de brainthermostaat weer met het klepje open. In de handleiding wordt gerefereerd naar onderdelen van deze thermostaat. Werkt uitsluitend in combinatie met ATAG Z-ready CV-ketels.

Past uitsluitend op ATAG Z-ready CV-ketels. ATAG One als Wifi verbinding hebt geko- zen, keert u weer terug naar de One -app. Handleiding voor de gebruiker. Welkom bij ATAG One, dé thermostaat.


We wonen sinds een paar maanden in een ander huis met een atag Q25C CV ketel en een brain thermostaat. Inmiddels een goede handleiding gevonden voor de. Het instellen van de temperatuur, het aanmaken van het schema, en het uitlezen van statistieken is dan wel gebruiksvriendelijk.


Eenvoudige elektronische Honeywell kamerthermostaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts