woensdag 14 oktober 2015

Icy slimme thermostaat problemen

Die ICY is misschien wat slimmer dan een gewone klokthermostaat , maar ook nog aardig dom. Degenen die al zuinig stoken met hun huidige thermostaat zullen er niets mee besparen. Grootste probleem bij de meeste klokthermostaten is de ingewikkelde manier van bedienen in combinatie met een . Nest Thermostaat , geen opentherm, een probleem ? Slimme thermostaten : welke kiezen?

Gebruiksaanwijzing en installatiehandleiding. Probeer dan eerst de thermostaat op te laden middels de bijgeleverde usb kabel, aan de laptop of pc. Als de slimme thermostaat piept, betekent dit dat de batterij leeg is. Als dit het probleem niet verhelpt, dan kun je hier een nieuwe batterij bestellen. Reageert het display na loskoppeling nog steeds niet, dan is de accu waarschijnlijk defect.


Bestel de nieuwe oplaadbare batterij in de ICY Webshop. Let op: de oplaadbare batterij mag u alleen vervangen door het . Nu heb ik hem al aangesloten zonder de converter en de batterij laad gewoon, ook de thermostaat is gewoon ingeschakeld en de ketel springt ook aan.

Willem vraagt een reactie van kenners, niet van speculanten. Ik heb de thermostaat zelf, heb wat onderzoek gedaan naar e. Het display geeft niets weer. Creatieve oplossingen voor alledaagse problemen. Dat is waar ICY iedere dag weer met passie voor werkt.


Niets is onoplosbaar voor ICY. Dit merk is dankzij de innovatieve en ontwikkelingsgerichte filosofie een topmerk op het gebied van thermostaten. Dat is gewoon niet waar, want de thermostaten van Honeywell en Icy kunnen dat wel zonder problemen , omdat die zich aan de standaard houden.


Dit hebben ze keer op keer bewezen dankzij de slimme producten . AWB ketel ligt betwijfel ik . ICY -Net (propriety protocol, 8MHz) met AES Encryptie met de Hub. E- thermostaat Programmeren. ICY slimme thermostaat , dat is voor mij onmogelijk om aan te geven. Mijn ervaring is wel dat weersafhankelijk verwarmen zeer efficient is door automatische aanpassing van de z. Ik zie wel een mogelijk probleem ontstaan indien je langere tijd op je . Was mijn probleem , dan maar weer een andere usb-kabel geprobeer of andere pc, en dan ging het weer eens.


Zelfs met een normale klokthermostaat is het lastig de behoefte aan verwarming af te stemmen op uw leefgedrag, omdat uw schema en dat van uw gezin soms per dag verschilt. Er valt veel geld te besparen met de slimme thermostaat van ICY.

Wij zijn altijd bijzonder geïnteresseerd in opmerkingen en ervaringen van onze klanten, vandaar bij deze een reactie vanuit I. Wat ik mis is de mogelijkheid om de lichtsensor uit te schakelen. Een slimme thermostaat regelt de temperatuur per vertrek. Dat is de meest comfortabele en energiezuinige temperatuurregeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts