woensdag 25 april 2018

Pookset openhaard

Pookset Haardijzer Zwart. Onze prachtige collectie haardstellen in RVS, Chrome, Antraciet, Zwart. Koop of Verkoop pookset op Marktplaats. Handig en onmisbaar voor bij uw kachel!


Wij bieden een aantal leuke haardsets aan voor iedere beurs.

Ook in luxe geschenk verpakkingen om kado te geven met de feestdagen of verjaardag! Losse poken, tangen, borstels, schepjes in diverse modellen. Welkom bij KachelsZo voor uw open haard accessoires. Snelle levering en de beste prijs! Naast de aanschaf van de houtkachel heeft u (afhankelijk van uw situatie) accessoires nodig.


Een openhaard of houtkachel brengt naast veel warmte ook veel sfeer in huis. Wil jij nog jarenlang genieten van een knapperend houtvuurtje? Dan is het verstandig om zowel de haard als het rookafvoerkanaal regelmatig met haardstel een onderhoudsbeurt te geven.

Door je haard geregeld uit te zuigen en je schoorsteen . Coloniale pookset drager. De kachel accessoiresset klassiek zwart is onmisbaar bij een open haard of houtkachel. De klassieke zwarte accessoiresset is gemaakt van staal en bestaat uit de volgende onderdelen: houder, pook, tang, borstel en schop.


De accessoires kunnen aan de houder worden opgehangen. Zwolle,Heino,Deventer,Wijhe,Dalfsen,Raalte,Lemelervel Ommen,Hasselt,IJsselmuiden,Kampen,Genemuiden,Nijverdal,Hellendoorn, Vroomshoop,Den Ham,Hardenberg,Overijssel,GelderlanDrenthe,Buitenhaar Elektrische kachel,Sfeerverwarming,Gebruikte kachels,Koetsier,Kachel,Kachels. Attika 3-delige pookset voorzien van schep, pook en borstel.


De handgrepen zijn van zorgvuldig gepolijst RVS. Doet het uitstekend naast een moderne kachel of openhaard. Niet alleen praktisch maar ook mooi om naar te kijken. Alles uitgevoerd in de Zwitserse Attika topkwaliteit. Engels haardstel bij 17e-eeuwse open haard.


Bekijk deze pin en meer op . Een haardstel is een set van enkele gereedschappen die nodig waren om de kolenkachel of houtkachel mee te bedienen. Een haardstel bestaat gewoonlijk uit een vuurtang, een pook, een asblik en een veger, alsmede een metalen rekje om deze voorwerpen in te plaatsen. Houtkachel- en haardaccessoires online kopen bij vidaXL.


Koperen set voor bij de open haard.

Bestaande uit: - tang - vegertje - schepje - pook Set is nog. Hoogezand ( Groningen) . Elegant, strak haardset bestaande uit houder, veger, schep en pook. Gemaakt met gietijzeren delen en handgrepen. Degelijk set uitstekend geschikt voor het schoonhouden en onderhouden van houtkachel of openhaard.


Zwart metalen pookset waarmee u een goed vuur te kunnen stoken en na afloop de terraskachel of openhaard kunt schoonmaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts