vrijdag 6 april 2018

Houtvergassers en pelletketels

Bio Energie Nederland BV is importeur van hoogwaardige houtverbrandingsinstallaties van het Duitse merk HDG en Endress. Houtvergasser of pelletketel nodig? Hout CV winkel is de specialist op gebied van houtvergassers en pelletketels. Gratis levering in heel Nederland.


Sinnedak distributeur van Attack ketels en toebehoren.

Slowakije is één van de grootste producenten op het gebied van houtvergassers , pellet cv-ketels en hout. ETA ontwikkelt uw houtgestookte cv-ketel, houtvergasser , pelletketel of houtsnipperketel. Ook hebben wij pelletkachels, stukhoutketels en houtsnipperketels. De houtvergassers van Attack zijn bestemd voor het verwarmen van woningen en kleine industriële objecten. Hargassner, de verwarmingsinstallatie van de toekomst.


We kennen het onderscheid in vaste brandstofketels, houtvergasserketels en pelletketels. Onze fabrieksshowroom is elke zaterdag geopend van 10.

LET OP: Vanwege verhuizing van onze showroom zijn de kachels momenteel nog niet . Als installateur verzorgen wij installaties die voor warmte in huis zorgen. Dit kan met een traditionele cv-ketel of duurzame pelletketel of houtvergasser. Een kwaliteitsmerk uit Oostenrijk.


Nordic Fire is leverancier van Guntamatic pelletketels en houtvergassers. Installateur Van Dijkhuizen is gespecialiseerd in duurzame oplossingen op het gebied van verwarming in huis. Een pelletketel of houtvergasser vervangt uw cv- ketel duurzaam. U bent hier: Home Centrale verwarming . DEFRO HOUTCV EN PELLETKETEL IMPORTEUR VAN NEDERLAN HET BESTE ADRES VOOR UW HOUTVERGASSER EN PELLETKETEL.


Welkom op de website van Hout-vergasser. Maak uw keuze door op onderstaande afbeeldingen te klikken en verder . Duurzame groene energie in plaats van traditionele grijze energiebronnen. Een houtpelletketel is een systeem voor centrale verwarming.


De ketel werkt volledig automatisch en regelt zelf de aanvoer van pellets uit de opslagruimte. Voor pellet kachels en pellet ketels geldt hetzelfde als hierboven omschreven bij houtvergassers. Als het warm genoeg is, schakelt de pelletketel.

De kachels staan in de woonkamer (met het glazen raampje) en ketels plaats je doorgaans in een niet-zichtbare ruimte. Het verschil tussen houtvergasser kachels en pellet kachels zit hem in de praktische toepassing. De specialist voor duurzame oplossingen uit Brabant voor zowel particulieren als bedrijven.


Wij zijn dealer van diverse merken pelletkachels, cv haarden, pelletketels , houtvergassers , zonneboilers en warmte pompen en hebben hier al. Windhager is ruim jaar actief als producent van hoogwaardige verwarmingsproducten. Calor heeft de LogWin houtvergassingsketels (stukhoutketels) toegevoegd aan het assortiment. Voor alle modellen geldt de lucratieve ISDE subsidie.


Meconaf pelletketels voor besparing op uw energierekening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts