dinsdag 17 april 2018

Werkzaamheden spoor 2016

Voor het meest actuele reisadvies checkt u vanaf dagen voor vertrek de Reisplanner op de website of de Reisplanner Xtra app op uw telefoon. Bekijk de pdf met werkzaamheden voor een . Deze pagina toont alle komende werkzaamheden aan het spoor. We bereiden het spoor uit tussen Schiphol en Lelystad omdat het steeds drukker wordt op dit traject.


Er kunnen nog veranderingen . Werk aan het spoor - Hier ziet u een overzicht van de werkzaamheden die uw treinreis kunnen beïnvloeden.

Niet alleen de werkzaamheden in Nederlan maar ook in het buitenland kunt u hier vinden. Onze redactie schrijft vooral over werkzaamheden als deze zeer veel impact hebben, of in een bepaald opzicht opvallend zijn. ProRail en IenM willen minder veiligheidsregels op het spoor.


Het aantal veiligheidsregels op het spoor wordt teruggebracht, zodat er een betere balans komt tussen veiligheid voor spoormedewerkers en de beschikbare capaciteit voor het treinverkeer. Dat staat in een gezamelijke visie van ProRail, het ministerie. Eén miljard euro voor verbetering spoor Noord-Nederland. ProRail investeert de komende jaren één miljard euro in de verbetering van het spoor in Noord- Nederland.


Dit moet zorgen voor snellere reistijden, betere verbindingen en comfortabele stations. Het Spoorplan Noord-Nederland omvat een twintigtal projecten die .

Verbetering spoor en station Zwolle. Station Zwolle is een belangrijk OV- knooppunt. Daarom wordt ook daar gewerkt aan verbetering en vernieuwing van spoor en station.


Om dit veilig en goed te kunnen doen hebben je kans dat je reis op. Treinreizigers ondervinden volgend jaar meer overlast van werkzaamheden aan het spoor. In verband met nieuwbouw en onderhoud vallen zo veel treinen uit dat er onontkoombaar meer hinder zal ontstaan voor de reiziger.


Vanwege werkzaamheden aan het spoor tussen Meppel en Groningen moeten reizigers in onze provincie dit weekend op bepaalde trajecten gebruikmaken van bussen. Komende nacht rijden vanwege werkzaamheden ook geen treinen maar bussen tussen Groningen en Assen. Bij Zuidhorn zijn de werkzaamheden van start gegaan bij de vaste brug over het Van Starkenborghkanaal. De nieuwe vaste brug is al geree maar in Zuidhorn wordt ook de . De organisatie verwacht volgend jaar namelijk maar liefst veertig procent meer hinder door werk aan het spoor. Deze maandagmorgen-tweets bewijzen: nieuwe dienstregeling NS verloopt niet vlekkeloos.


Werkzaamheden spoor Tiel-Arnhem-Nijmegen. TIEL ProRail voert tussen donderdag juli (01:uur) en maandag augustus (05:uur) op het spoor tussen Arnhem en Nijmegen en Elst en Tiel werkzaamheden uit die gevolgen hebben voor reizigers. Volgens deze wet kun je soms bouwen in de buurt van een spoor zonder vergunning. De werkzaamheden aan het spoor bij Venlo liggen op schema.


Bent u van plan om in het paasweekend met de trein naar ons theater te komen? Op en rond Utrecht vinden spoorvernieuwingen plaats die gevolgen kunnen hebben voor uw reis. En dat zal de komende tijd niet minder worden: treinreizigers zullen meer van werkzaamheden aan het spoor gaan merken.

Tussen Geldrop en Weert wordt in opdracht van Prorail op diverse locaties het spoor vernieuwd. Door deze werkzaamheden is er geen treinverkeer mogelijk. De NS gaat bussen inzetten . Harlingen-Harlingen Haven.


Er worden bussen ingezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts