vrijdag 13 april 2018

Rhombus hardhout

Duurzaamheid: Duurzaamheidsklasse 1. Transportvervuiling: Hoog. Chemische handelingen: Geen. U wilt wel een duurzame gevel of schutting van rhombusprofielen maar niet de prijs van red cedar hout ? Deze betaalbare Rhombus gevelbekleding in hardhout is dan de oplossing.


Gebruiksgemak: Het hout laat zich gemakkelijk bewerken.

Bij spijkeren of schroeven hoeft niet voorgeboord te worden. Door de eeuwenoude traditie in de houtbouw is Eiken een edel en duurzaam alternatief voor tropisch hardhout en dus uitstekend geschikt voor diverse buitentoepassingen. Het Eiken is natuurgedroogd (AD): Dwz dat het vers gezaagd is waarna het bij ons enkele weken tot maanden op latten ligt te drogen. Bekijk onze handleiding. Sortering: De goederen worden na het schaven sorteert.


De nasortering beperkt zich tot één zijde (zichtzijde) van het hout. Lees meer over dit onderwerp in het volgende tabblad “kwaliteit”. Maatwerk Eppinga beschikt over een eigen zagerij en kan dus al uw hout voor u op maat maken.


Dus heeft u een Rhombus profiel nodig voor gevelbekleding, boeidelen of andere toepassingen: de mogelijkheden zijn oneindig!

Vraag direct een offerte aan! Toepassingen Rhombus profiel kan voor toepassingen binnen- en . Deze zorgt voor goede ventilatie achter de bekleding. Red Cedar rhombus model open gevelbekleding is toe te passen als pen gevelbekleding met tussen ruimten van tot 20mm.


Hij heeft een geschaafde zichtzijde. HOTWOOD (heated outdoor timber): thermisch behandeld hout , waardoor het na behandeling te. Het basismateriaal van Cape Cod is hout van Lodgepole Pine, een zeer langzaam en gelijkmatig groeiende grenensoort.


Te koop: restantpartij western red cedar, rhombus open gevel delen 2e kwaliteit zichtzijde bezaagd afmeting: ca. Indien de Rhombus planken met een tussenruimte van á mm gemonteerd wordt ontstaat er een open gevel systeem. Eventueel kunnen aanvullende lengtematen bij geschaafd worden vanuit onze eigen ruw hout voorraad. Bestellingen worden samengesteld op actueel beschikbare lengtematen en kunnen derhalve . Fly-Profiel Meranti 26mm x 115mm.


Fraké noir, is de merknaam voor thermisch verduurzaamd Limba. Gevelbekleding Padouk Rhombus 28x52mm. Door de behandeling krijgt het hout ook zijn specifieke kleur en tevens de warme en . Wilt u een terras van ThermoWood?


Bij Felix Clercx kunt u terecht voor verduurzaamd essen en grenen. Net zo duurzaam als hardhout !

Ecohout levert enkel milieuvriendelijke en duurzame houtproducten voor gevelbekleding, hout dat van nature bestand is tegen weersinvloeden afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. De duurzaamheid van hout is onderverdeeld in klassen waarin klasse de hoogste duurzaamheid is. De geselecteerde houtsoorten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts