maandag 23 april 2018

Insteektand rits vervangen

Dit los je gemakkelijk zelf op door het missende deel te vervangen met bijvoorbeeld een stukje touw (foto rechts). Bij jassen gebeurd het vaak dat de versteviging op het band bij de insteektand beschadigt waardoor het lastig wordt om dit deel van de rits in de schuiver te steken. Nu was ineens de trekker van de rits van het vest verdwenen. Niet alleen het dingetje waaraan je trekt maar het complete rits -sluitmechaniek!


Balen want nu kon het vest niet meer dicht en het kon ook niet meer in de jas vastgeritst worden. Ik dacht dat er niks ander op zat dan òf alle ritsen vervangen òf een .

Een kapotte rits repareren. De meeste ritsen zijn betrouwbaar, maar kunnen af en toe wel kapotgaan of vast komen te zitten. Wanneer dit gebeurt raak je wellicht gefrustreerd en ben je bang dat je een volledig nieuw kledingstuk moet kopen.


Hoe kun je een rits inzetten of inkorten? Ritsen zijn een geweldige uitvinding. Ze zijn snel, gemakkelijk, en ze houden je kleding veilig en knus om je heen, wat vooral belangrijk is bij koud weer!


Maar als ze breken, kunnen ritsen een nachtmerrie zijn. Zeker als je het gaat over .

Rits repareren – glijder kapot. Heb je een glijder die niet meer goed werkt, dan kun je deze vervangen voor een nieuwe. Met een tang knip je de oude glijder eenvoudig van de rits.


Vervolgens schuif je de nieuwe glijder makkelijk op de tanden. Weet je niet hoe dit moet? In de video wordt uitgelegd hoe je dit kunt doen. Nederlandse verklaring: Top-Stops = toptopjes. Elements = elementen ( tanden).


Retaining Box = deelbaarheidsbox. Als de tandjes van de rits nog allemaal intact zijn en ook het ijzertje aan de onderkant van de rits ,. De rits hoeft er zeer waarschijnlijk niet uitgehaald te worden. De zlideon zipper is de idelale vorm om snel een zipper te vervangen zonder er een nieuwe rits in jas, broek, tas, tent,boot te zetten. Binnen sec een goedwerkende rits. De verkeerde keuze van ritssluiting of het gebruik van een rits van slechte kwaliteit zal u immers niet alleen geld kosten omdat u de ritssluiting herhaaldelijk zult moeten vervangen , maar kan u ook in gênante . O nee, wil de rits van je lievelingstas niet meer sluiten?


Je hoeft hem niet weg te gooien, repareren is makkelijker dan je denkt. Bij oude ritsen kan het voorkomen dat deze niet meer naar omhoog blijft zitten en naar beneden zakt.

Een situatie die je natuurlijk wil voorkomen. De makkelijkste manier is om een sleutelring door de rits. Bij het dichtdoen springt de rits na de zipper weer open en moest je het stukje terug met de zipper en proberen het opnieuw dicht te doen. Echter bereikte via via mij de tip om.


Ik weet niet hoe ik de runner moet vervangen , maar dat gaat vast wel lukken. Onderzoek toont aan dat van alle . ZlideOn maakt rits -reparatie makkelijk. Trek je net je lievelingsbroek aan, kom je erachter dat je ritssluiting kapot is. Frustreren maar wat doe je eraan? Maar het is heel irritant als hij halverwege de rits blijft steken.


Dan kun je hem natuurlijk vervangen , maar daar zijn dan weer de nodige kosten . We hebben echter een klein defect aan ritsen ! Het trucje hoe je een kapotte rits kunt maken is geniaal. Waarom hebben we dit niet eerder gehoord?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts