maandag 23 april 2018

Nibe buffervat ukv 40

Geïsoleerd stalen buffervat van liter met scheidingsspiraal voor hydraulische scheiding tussen warmteopweksysteem en warmteafgiftesysteem. Dampdicht geïsoleerde stalen buffervaten van , 10 1en 2liter voor het vergroten van de inhoud van cv- en koelinstallaties. Om een scheiding tussen circuits te creëren, is het vat voorzien van een roodkoperen spiraal, waardoor een zeer goede warmteoverdracht ontstaat. De UKV en 1zijn vooral bedoeld om de inhoud van een installatie te vergroten.


Het buffervat is geschikt voor verwarming en koeling en kan hangend of staand worden gemonteerd.

De scheidingsspiraal is bedoeld om een hydraulische scheiding tussen twee systemen te realiseren, waarbij warmte of koude kan worden overgedragen. Om deze reden wordt de UKV spiraal veel toegepast in . De UKV heeft aansluitingen en de UKV 1heeft aansluitingen. De UKV 2Kyla en 3Kyla zijn buffervaten die staand geplaatst dienen te worden en kunnen . Productblad UKV (dampdicht buffervat ). Afmetingen en aansluitingen UKV 40.


Rechter-zijaanzicht en achteraanzicht. Zeer goed geïsoleerde, dampdichte stalen buffervat van liter, voorzien van een ingebouwde koperen spiraal.

Nibe UKV 1is een stalen geïsoleerd buffervat (inhoud 1liter), dat speciaal is ontwikkeld om de inhoud van cv- of koelinstallaties te vergroten. De CFK-vrije polyurethaan isolatie is dampdicht en daardoor goed in te zetten voor cv-, koudwater- en warmtepompsystemen. Hoogte: 520mm-Diameter: 450mm. Het UKV 1buffervat kan worden toegepast in . Correct en snel geleverd.


Gedegen technische ondersteuning. UKV , 40L buffervat (dampdicht geïsoleerd) buffervat nibe ukv 40. Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Controleer de spelling van je zoekterm.


Misschien heb je een foutje gemaakt. Maak de zoekterm algemener. Dit levert vaak meer resultaten op.


Bijbehorende pdf bestand bekijken: De UKV kan gebruikt worden als normale buffer in de aanvoer of retour, of als open verdelervat verbonden worden met de warmtepomp om circulatiestop na . Temperatuur: °c inhoud: l materiaal isolatie: polyurethaan materiaal. NIBE cv buffervat UKV 40. Akkumulatortank for varmesystemer.

Dette gir en bedre drift for varmepumpen. Model, Energy Efficiency Class product label, Item no. Modell, Energiklass produktetikett, Pris, RSK-nummer. Speak to a member of the team for more information.


Prijzen zijn exclusief btw. Meld u aan om onze prijzen te zien! Lees hier meer over de voordelen door klant te worden van Vihamij.


UKV buffervaten van 2liter is specifiek ontwikkeld voor toepassing in warmtepomp en cv-installaties. CV onderdeel, Henny Vieker technischewinkel voor Nibe onderdelen. Uitgebreide productinformatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts