vrijdag 27 april 2018

Jenga spel

Leg drie blokken per laag, elke volgende laag haaks o. Jenga Classic Geen personage. Houd jij je zenuwen in bedwang bij dit spannende stapelspel? Ja,: Ik beveel dit product aan.


Bouw de toren en haal om de beurten blokjes uit de stapel.

Lukt het jou om het blok uit de toren te halen zonder hem teveel te doen wankelen? Degene die de toren laat vallen verliest het spel ! Dit spel speel je met zijn tweeën. Ophalen of verzenden, kan via ups ,of postnl 00.


Vind jenga spel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Valt de toren om heeft de laatste, die een blok heeft terug gelegd gewonnen.

De blokken zijn gemaakt van hout of kunststof en . Om de beurt halen de spelers blokken uit de toren, net zo lang tot die instort. Geen ruimte voor trillende handjes, dus! Dit geldt voor de bezoekers, maar ook zeker voor het personeel.


Op elke tafel vind je wel een instabiele toren en elke avond stoten de houten blokken wel weer iemands biertje in zijn schoot. Ik vraag me af waar dit lievelingsspel vandaan komt. Die grote, houten toren waar je één-voor-één een blokje uit moet trekken staat in ons geheugen gegrift.


Het was vooral vroeger altijd spannend om het spel te spelen aangezien je weet dat- ie op elk moment kan instorten. Nu is er een gave, nieuwe editie . Probeer om een zo hoog mogelijke toren te bouwen. Doormiddel van het pakken van blokjes en deze boven aan te plaatsen.


Dit is een groot houten jenga spel dat zowel binnen als buiten gespeeld kan worden. De maximale hoogte van de toren is meter. Pak om de beurt een blok uit ? Vanaf jaar, geschikt voor meerdere spelers.


Spanning, strategie en inzicht zorgen dat de toren niet omvalt als jij aan de beurt bent!

Hoewel mijn achternaam mogelijk anders kan doen vermoeden, weet ik weinig van de technische aspecten van de bouw. Misschien kent u dat wel. De bedoeling van het spel is uit een toren van gestapelde . Het spel bestaat uit blokken die haaks op elkaar gestapeld moeten worden.


Maar zorg dat de toren overeind blijft!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts