maandag 30 april 2018

Radson radiator type 21

Verpakking, solide verpakking van karton met hoek- en randbescherming incl. Toebehoren, of MCW-ophangconsoles, blindstop met aftapkraan, schroeven en pluggen. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!


Deze radiator wordt inclusief sierrooster, zijpanelen, aangelaste ophangstrips, L- consoles, ontluchtings- en blindstop geleverd.

Leverbaar in diverse maten. De vermelde warmteafgifte cijfers zijn gebaseerd op een gemiddelde watertemperatuur van . Met bovenrooster en dichte zijbekeding, inclusief ophangbeugels. Artikelen tot van 2in totaal. Paneelradiatoren zijn er in verschillende types.


Type : (dikte mm). Linkse aansluiting op aanvraag.

Gelieve dit te melden bij opmerkingen bij . Toepassingsgebied: Grondverzet Onderdeel geschikt voor: Toepassingsgebied bouw. Etat : Nieuw Locatie : A21. Een Compact radiator heeft een verzorgde afwerking, de bovenbekleding en zijbekledingen zijn fabrieksmatig gemonteerd.


Het profiel is netjes afgerond en biedt de nodige bescherming. De radiator wordt geleverd en inbegrepen in de prijs: L-consoles voor ophanging aan de wan . Radson Compact radiatoren. Flow Parada is een energie zuinige radiator met vlakke voorplaat . Dit in de uitvoeringen en 22. De prijslijst (excl. BTW) vindt u terug onder hoofdstuk “ Prijslijst”.


Of hieronder kunt u ook de prijslijst (excl. BTW) downloaden. Door de afmetingen, hoeveelheid platen en convectoren wordt de capaciteit bepaald in Watts. Een type radiator wordt aangegeven met een code van cijfers, zoals type 1 type 1 type 2 type , type en type 33.


Andere beschikbare kleuren : zie blz. W, type , N-exponent 1.

Productomschrijving RADSON PARADA E. Met zijn vlakke voorpaneel en volledig verborgen leidingen is deze radiator de ideale keuze voor wie van minimalistisch . Bovenrooster, zijrooster, ophangbeugels en draaibare ontluchter, blindstop, schroeven en pluggen zijn inbegrepen. Verticale decoratieve radiator met een verfijnde en lichte vormgeving. De Alto Plan zorgt door de strakke vormgeving voor harmonie en evenwicht in uw woonruimte. Door zijn plaatsbesparende eigenschap is deze radiator uitermate geschikt voor kleine ruimtes. Kwaliteit is onze topprioriteit.


Maak een statement in stijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts