vrijdag 6 april 2018

Domo do151a aircooler review

Dit product is geen airco maar een aircooler , dwz het product verfrist de lucht maar maakt de ruimte niet kouder zoals een airco. Als je er voldoende ( koelelementen) ijs - liefst ijskoud water in doet blaast ie koude lucht. Wel opletten tijdens warme dagen warmt je water snel mee op met de omgevingstempetratuur.


In de praktijk is een aircooler een ventilator die een frissere wind produceert. Een aircooler verkoelt de lucht maximaal een paar graden. Deze Aircooler heeft een hoge koelefficiëntie dankzij het honinggraat.

De DO152A heeft een uitneembaar waterreservoir met een inhoud van maar liefst 5. De ionisator brengt een elektrische lading op stofdeeltjes aan waardoor het aantal stofdeeltjes in de lucht vermindert. Op voorraad - Voor 23:bestel morgen in huis. Niet verwachten dat het evenveel doet als een airconditioner maar het verkoelt wel. Bij een kleinere kamer zal je sneller resultaten hebben. Daarvoor kijk je op KIESKEURIG.


Online of in één van onze. Schrijf een review en maak kans op een MediaMarkt-cadeaukaart t. Vergelijk Airco bij Exellent.

Deze aircooler heeft namelijk krachten. Het is een luchtkoeler, luchtreiniger en luchtbevochtiger in één. Deze gebruiksvriendelijke luchtkoeler verspreidt snel en effectief een koele lucht.


De koele-luchtstroom is op lichaamshoogte, zodat u zoveel mogelijk . Spring naar Tip: bekijk reviews - Trotec PAE Luchtkoeler - Aircooler. Honeywell CS10XE - Mobiele Aircooler. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn.


Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te voegen. Productfiche domo do151a : Vind hier de karakteristieken, de handleiding en de accessoires van de domo do151a bij Vanden Borre. Domo DO262A Mobiele Airco.


DO151A mobiele airconditioner bij Krëfel - voor 22ubestel levering de volgende dag, ook op zondag. De 3-in -technologie zuivert, koelt én bevochtigt de lucht. De aangezogen warme lucht wordt eerst gezuiverd door het filtersysteem. De lucht wordt gekoeld én bevochtigd.


Morgen gratis ophalen bij 1. DOMO DO151A , Ventilator.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts