dinsdag 10 april 2018

Ziggo tv installeren

Dan ben je hier op het juiste adres. De reden waarom je televisie wilt installeren kan verschillen. Maak daarom eerst een keuze die bij jouw situatie past. Zo installeer je Kabel TV van Ziggo.


Dat heb je zelf zo voor elkaar.

Wil je een product van Ziggo installeren ? Ben je op zoek naar een activeringscode, frequentie of netwerk-ID voor het installeren van digitale televisie van Ziggo ? Hier vind je wat je nodig hebt. Heb je een Mediabox XL en wil je de mediabox installeren ? Laat ons je helpen met dit eenvoudige stappenplan. We laten je zien hoe je de Mediabox XL aansluit en vervolgens instelt. Zo kijk je binnen minuten interactieve televisie.


Gebruik nu ons handige stappenplan en installeer eenvoudig stap voor stap uw pakket.

Overal in huis digitaal televisiekijken zonder kastje, dat kan bij Ziggo. Het enige wat je nodig hebt is een televisiekabel en een tv met ingebouwde tuner. Haal de module er dan uit.


Installatie Ziggo TV App. Unsubscribe from Paradigit? De Ziggo GO app is de nieuwe interactieve tv -app van Ziggo (voorheen Horizon Go). Gratis voor alle Ziggo tv -klanten. En met Replay TV kijk je een programma dat al is uitgezonden tot een week terug, . De Horizon Go app is de interactieve tv -app van Ziggo.


Ook Ziggo televisie pakketten worden op uw adres afgelever voorzien van zeer duidelijke installatie instructies. Het kan echter zo zijn dat u hulp behoeft met installeren of voorafgaand aan een eventuele overstap naar Ziggo televisie vragen heeft over de verschillende installatie mogelijkheden van digitale kabeltelevisie. Bepaal uw beginsituatie pag. Verwijder de huidige coaxkabel pag.


Plaats de mediabox en sluit de coaxkabel aan pag. Sluit de HDMI-kabel aan pag. Verbind de afstandsbediening met de mediabox pag. HORIZON TV - HET ACTIVEREN.

Dan kun je kiezen of je zelf wil installeren of dat je de installatie liever toch door onze installateur laat doen. De kosten voor de installateur zijn dan €79. Dan geven we je een extra cadeautje: wij betalen de installateur (t.w.v. € 79) voor je!


Onderaan deze pagina vind je een overzicht van de werkzaamheden. Draadloos tv kijken met Ziggo kan op verschillende manieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts