dinsdag 12 januari 2016

Coleman unleaded 1 gebruiksaanwijzing

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Om extra slijtage van uw toestel te. Vul de tank nooit met meer brandstof dan in de gebruiksaanwijzing staat aangegeven. Of met mij :oops: Het pompje kan ik maar een.


Eerst de lucifer en dan de knop naar high draaien zoals in de gebruiksaanwijzing staat.

Ik heb geen ervaring met coleman . Dan kraan weer opendraaien en weer aansteken maar. Als de boel dan nog fakkelt of ploft kan het zijn dat je te kort heb voorverwarmd of de generator is verstopt of rot. Daar kom je achter als je nog een keer voorverwarmt.


En verder lees de gebruiksaanwijzing nu maar. Dat lijkt mij wel zo verstandig. Die zuurstofknop gaat na het voorverwarmen naar beneden, zoals het in de gebruiksaanwijzing staat.

Om de brander heet te krijgen hoef je niet voor te verwarmen. Dit kan de brander maar kort volhouden. Lang genoeg echter om de vergassing te . The CLcan be operated on unleaded fuel as. Any part found defective because of imperfect material or work. Dit kooktoestel wordt geleverd met een handige vultrechter en een geillustreerde stap-voor-stap gebruiksaanwijzing.


Coleman parts and information. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten? Keep this manual for future reference. If you have questions about assembly, operation, servicing or repair of this. Do not use kerosene in this stove.


Close FUEL VALVE firmly. Al met al, ik koop hooguit keer per jaar een fles, dan maakt het prijsverschil ook niet zoveel meer uit. Categorie: Kamperen en expeditie.


Bron: Scouting Hanzeluiden Kampen.

Beschrijving: Gebruiksaanwijzing voor een tweepits brandstofbrander . Kookpuntbenzine is geschikt voor coleman primus kooktoestellen en andere benzinebranders. Incl gebruiksaanwijzing. Sunbeam Corporation (Canada) Limited.


Een compacte en robuuste 2-pits brander. De twee branders zijn verwerkt in een opvouwbare koffer. Keerzijde is het hoogste verbruik van allen, maar gezien.


Kooktoetsellen, voor als u gaat kamperen of voor op de camping, haalt u bij campingspecialist De Wit in Schijndel of bestelt u in onze webshop. Never fill tank, loosen or remove fuel cap near flame. With stove on level surface, move red fuel lever to off position.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts