woensdag 6 januari 2016

Lacanche inductie

Deze techniek gebruikt het principe van elektromagnetische velden. Daarvoor heeft men kookgerei nodig met een ijzerhoudende bodem. Het mechanisme bevindt zich onder een gehard glazen plaat met zone-aanduiding voor de pannen.


Gasoven, multifunctionele elektrische oven of . Vind lacanche op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Mooi Falcon inductie fornuis. Het fornuis is geheel elektrisch en in zeer nette staat. Specificaties: Kookg… € 3. Mijn ultieme droomkeuken, daar kan ik echt uren over nadenken. Het beeld dat ik dan voor me zie, wisselt nogal eens, maar de constante factor is dat er midden in deze droomkeuken een enorm fornuis pronkt.


En niet zomaar een fornuis, nee, dat is in mijn gedachte altijd een Lacanche. Bestel uw fornuis via de webshop of bezoek onze toonzaal in Zoersel.

De inductiekookplaat is energiezuinig. Men verbruikt enkel de energie die noodzakelijk is aangezien enkel het bedekte oppervlak verwarmt en het automatisch uitschakelt als u de pan van het vuur ver. Onderaan bevinden zich twee . Falk voor koken op inductie ! De eerste prototypes zijn er! Aan de buitenkant nikkel staal voor het koken op inductie en van binnen koper voor de perfecte warmtegeleiding! Wij vinden de pannen erg mooi!


Het koken op een Lacancha is gebaseerd op actief (kort) koken bovenop het fornuis met zijn krachtige vuren of pittige inductie. Daarnaast kun je de ovens aan het werk zetten, terwijl jij (langdurig) iets anders kunt gaan doen. Een voorbeeld van de mogelijkheden: je bereidt het gerecht op de . Meer dan jaar ervaring. Op afspraak gratis thuis te bezorgen!


De ovens zijn elektrisch, de kookplaten gas, vitrokeramisch of inductie. Lacanche wordt wel de “piano voor gastronomen” genoemd. De kooktafel bestaat uit of kookzones op gas, keramisch of inductie.


Het is de kleinste Lacanche. Er is een oven die uitgevoerd kan worden .

Er bestaat de mogelijkheid een gasoven met een elektrische oven te combineren behalve indien men voor een inductie of vitrokeramisch kookgedeelte kiest. Inductie met kookzones. Al onze verticale ovens zijn elektrisch en bi-functie. De ladders zijn uitneembaar en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts