vrijdag 8 januari 2016

Yamaha raptor 700 onderhoud

Hallo allemaal, ik ben nieuw hier op het forum. Ik ben helaas niet in het bezit van een service manual boekje en ik heb de . Onderhoud Quads, onderhoud qua reparatie quad - Quadwinkel te. Wij verzorgen alle reparaties en het onderhoud aan uw qua groot of klein, bij Barts Powersports bent u aan het juiste adres.


Vooraf kunnen wij u een.

Deze is het best voor op de weg (best nog tandwielverhouding aanpassen) en heeft het minste onderhoud nodig. Een LTZ4ga je beu geraken en dan . Afbeeldingen van yamaha raptor 7onderhoud Meer afbeeldingen voor yamaha raptor 7onderhoud Afbeeldingen melden Bedankt voor uw feedback. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Het duurt liter vier-cyclus olie in een 10W40.


De olie en de filter moet na de eerste twee uur . De Raptor YFM tot YFM 7quads zijn voorzien van eenvoudige bediening en beschikken over een groot motorvermogen en wendbaarheid.

Ideale quads om uw hobby of sport mee uit te oefenen. Quad in goede staat motorisch top Splinternieuwe voorbanden en onderhoud gebeurd GEEN CHAT BERICHTEN AUB! Geraardsbergen Goeferdinge . Een gepimpte yamaha raptor 7op marktplaats zal wel iets zijn.


Zo goed als nieuwe yamaha raptor 7r de quad heeft nu nog een belgische registratie. Koop of Verkoop raptor 7op Marktplaats. Zeer zeer propere 700cc met SSvelg en baanban nurfbars, pinkers, teller,. Yamaha yamaha raptor 700rt tellerstand: 11. Misschien wel de meest tijdrovende deel van het werk wordt stoel afnemen, gastank en . Met nurfbars, spoorverbreders voor en achter, ss velg en baanban frontbumper, GTR uitlaat, Met nieuwe velg en crossband.


Ik kon niet zo snel een topic hierover vinden. Word verkocht met onderhoud en garantie. Zijn er liefhebbers van deze vierwielers? Het is nog kou maar de lente is hopelijk niet zo ver weg meer. In het voorjaar ben ik in ieder geval van plan om naar te Ardennen te rijden.


Ik heb wel eens met een Kawa 4cc en een 7cc gereden (demo), tering wat een machines.

Ruime showroom, grote werkplaats, 1quads nieuw en gebruikt op voorraad bij Quadcentrum van der Ham in Nieuwland. Ook voor quad onderdelen, accessoires, kleding, onderhoud en reparatie bent u bij ons aan het juiste adres! Piston WÖSNER YAMAHA RAPTOR 7: Piston WÖSNER YAMAHA RAPTOR 7Pistons coulés, livrés avec segments circlips et axe. Autres diamètres sur commande par 0. Kort door de bocht kun je stellen dat een 4-takt veel minder onderhoud nodig heeft dan een 2-takt.


Daarnaast rijdt een 4-takt wat rustiger op. Het voordeel hiervan is dat het vrijwel geen onderhoud vraagt en weinig slijt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts