woensdag 13 januari 2016

Bellfires tunnel

Maten: Medium, Medium Tunnel , Small en Small Tunnel. Toch heefte deze haard nog altijd een breedte van meer dan meter. Zo kunt u uit verschillende ruimtes of uit nog meer hoeken genieten . Door dit staande ontwerp vormt deze haard een bescheiden maar aansprekend middelpunt in uw woonkamer.


De tunnel uitvoering maakt de haard geschikt om te plaatsen in een room divider . GEBRUIKSAANWIJZING.

HANDLEIDING DAGELIJKS ONDERHOUD. Gashaard met gesloten verbrandingssysteem. Dit document is onderdeel van de levering van uw gashaard. Lees deze voor gebruik van de . Het vuurzicht van deze haard is verticaal gericht, het glas is meer dan meter hoog.


Nieuwe generatie gashaarden. Een innovatie gebaseerd op het optisch laten zweve. Stijlvolle horizontale gashaarden waarbij hoogstaand design en hoogwaardige techniek het beste in elkaar naar boven halen.

Van XS tot en met XXL, inclusief enkele dookijkhaarden, . Hiernaast kunt u bij de tunnelhaard het vlammenspel bezichtigen van twee zijden. Bijvoorbeeld om te gebruiken als roomdivider? Deze brede tunnelhaard is voorzien van de nieuwste technieken en kent een schitterend zicht op het sfeervolle vlammenspel.


Bellfires levert tunnelhaarden in vele uitvoeringen. Naast design ligt de focus op op veiligheid. Hoogstaand design en hoogwaardige techniek halen het beste in elkaar naar boven.


Het resultaat van vele jaren kennis, onderzoek en ervaring. Zon- en feestdagen gesloten. WebXclusive, full service web agency. Brede, horizontale gasvuren. Met de nieuwe horizontale . Horizontale, stijlvolle gashaard.


De hoogstaande techniek en het strakke design. Nuttig vermogen (kw) 9. Bell-fires Vertical bell tunnel small gasgesloten haard. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts