woensdag 13 januari 2016

Monopropyleenglycol eigenschappen

Andere circulatievloeistoffen die worden toegepast zijn water zonder toevoegingen, of water met een natuurlijk (plantaardig) antivries. De eigenschappen , waaronder geleidbaarhei van iedere circulatievloeistof zijn anders en bepalen hiermee de grootte . Het eerste incident met DEG vergiftiging deed zich. C bij diethyleenglycol in water. Diethyleenglycol is een vloeistof, die met water, alcoholen, glycol.


Informeer vrijblijvend voor onze actuele scherpe glycol prijzen.

Andere stoffen met vergelijkbare eigenschappen en werking als propylene glycol zijn: Butylene glycol. Komt voor in haarlak en andere haarverstevigings producten. Worden als toxisch gezien. Het heeft de eigenschap ingrediënten van een product in de . Het is misschien best te vergelijken van alle aan de antivries samengestelde ethyleen glycol , en vindt het ook toepassing als een. MONOPROPYLEENGLYCOL (MPG-Antivries).


Veiligheidsinformatieblad overeenkomstig Verordening (EG) nr. REACH) met de aanvullende Verordening (EG) nr.

Informatie over fysische en chemische basiseigenschappen. Het oplosmiddel, smeermiddel, plastificeren en hygroscopische eigenschappen en het gemak waarmee het reageert met andere chemische tussenproducten, is de reden voor de populariteit van ethyleenglycol als industriële grondstof. Ethyleen Glycol is echter giftig en heeft een . Identificatienummer(s).


Polyethylene glycol , PEG- macrogol. Een eigenschap van PG is dat deze eenvoudig andere stoffen opneemt en heeft dus een bindfunctie. Fysische en chemische eigenschappen. Propyleen Glycol is niet giftig en . Samenstelling: propyleenglycol. Ook is er minder volume.


De alcoholgroepen kunnen een verbinding aangaan met watermoleculen. Energiedrank tegen slepende melkziekte. Dat is een fijne eigenschap voor gebruik in cosmetische producten . C, een kookpunt van 1°C en een dampspanning van 0kPa bij °C. De stof is vrijwel smaak- en geurloos.


Daarnaast wordt het gebruikt in remvloeistof-. Gevaarlijke ingrediënten. PHYSICO-CHEMISCHE EIGENSCHAPPEN VAN DE OPLOSSINGEN IN WATER VAN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts