maandag 18 januari 2016

Hydroblob d170

Schrijf de eerste review over dit product. Zo voorkomt u wateroverlast in de tuin, op het terras en bij op- en. Alles voor het betegelen van uw tuin vindt u hier bij Warentuin! Gardenlux Hydroblod drainageblokken zijn gemaakt van steenwol, een 1 natuurlijk materiaal op basis van basalt. Bestel nu uw Hydroblob van Gardenlux bij NuBuiten.


Compleet assortiment buitenleven voor een scherpe prijs en een snelle levering!

Hydroblob is hét efficiënte, milieuvriendelijke systeem om wateroverlast te voorkomen. Het systeem is eenvoudig zelf aan te leggen, zonder leidingwerk! Het Hydroblob systeem bestaat uit stevige blokken, die maar liefst van hun volume kunnen opnemen aan water. De blokken worden eenvoudigweg.


Het op een na grootste element in het Hydroblob-assortiment met een inhoud van 1liter. Afmetingen: 120x30xcm. De oplossing voor Ecologische Watermanagement.


Met Hydroblob infiltratieblokken zijn waterplassen verleden tijd en schoon regenwater blijft beschikbaar voor uw bomen en planten. Een blok kan maar liefst tot 1liter absorberen.

U bepaalt eenvoudig hoeveel blokken u nodig heeft. Benodigde buffercapaciteit. Deze eenvoudige doe-het–zelf oplossing zorgt dat regenwater over de volledige lengte van uw terras en op- en afritten snel wordt opgenomen.


Dankzij de infiltratieblokken wordt het overtollige water gebufferd en geïnfiltreerd in de bodem. Tijdens een regenbui loopt het water naar de Hydroblobs. De Hydroblob biedt uitkomst. Deze absorberen het water, waarna het vervolgens heel langzaam weer aan de grond wordt losgelaten. Het water blijft in de tuin, . Het beste afwatersysteem voor in de tuin l Hydroblob l regenwater afvoer zonder aansluiting l draingoten met steenwol l Watergoten l Drains koop je bij Jonk!


Voorkom wateroverlast in tuin en op terras met de D1hydroblob , capaciteit 1liter. Bent u op zoek naar doe-het-zelf oplossing voor uw regenwater? Hier ziet u de Hydroblob D170.


Verwerkingsvoorschrift: Download PDF. Vego is het adres voor al uw tuinmaterialen! Sierbestrating, Natuursteen tegels, Tuintegels,Tuinhout, Grin Gron Zand en veel meer. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts