maandag 25 januari 2016

Varkensmuseum aalst

Vanuit het café stapt u via het terras naar het Varkensmuseum. Hier vertoeven maar liefst 4. U kan het zo gek niet bedenken of hier staat het. Deze unieke collectie is te bezichtigen tijdens de normale openingsuren van het café tussen mei tot november. Als u met een groep bent, .

Onder de rubriek dranken vindt u een greep uit ons ruim aanbod aan alcoholische en niet-alcoholische drank. Bij onze promoties vindt u dan weer tal van interessante aanbiedingen! Zin in iets origineels en plezant? Maak dan snel kennis met ons Zwijntjescafé en Varkensmuseum.


Ook voor al uw kinderfeestjes, scholen, familiedagen of andere groepsuitjes. Onze varkenshouderij bestaat uit zeugen, 2biggen en 2vleesvarkens. Rundal biedt u rondleidingen langs varkens, paarden, zeldzame huisdierrassen en het Nationaal Varkensmuseum.


Mooie schilderijen met het varken als thema versieren de ontvangstruimte.

Kunstschilder Chris de Wijs probeert de varkens vaak menselijke trekjes te geven. U zult versteld staan hoeveel . Drankenhandel Surprise, Aalst. Boer Bert van der Aalst heeft een varkensmuseum in Eersel. Er zijn ook echte varkens. Als je lang wacht kun je zien hoe er een biggetje „uitfloept”.


Ze ligt in een piepkleine bikini met haar hand in haar broekje. Bekijk het volledige profiel van Ronnie van der Aalst. Wie een biertje of iets straffers wil nuttigen tijdens de Sint-Antoniuskermis, kan onder meer in het Zwijntjescafé in de Aartstraat terecht, zo laat cafébaas en houder van het aangrenzende varkensmuseum Marc Van Landuyt (64) weten. Normaal is het Zwijntjescafé dicht tijdens de Sint-Antoniusfeesten. Fietstocht Varkensmuseum Eersel.


U kunt inschrijven vanaf april tot mei. We fietsen via een mooie landelijke route. Het,is,plek,waar,kinderen,en,volwassenen,op,praktische, manier,kennis,kunnen,maken,met,alle,facetten,de,varkenshouderij. Hij wil laten zien waar vlees.


Aalst :,“Omdat ,ik,mijn,bedrijf,niet,verder,kon,wilde,uitbreiden,,besloot,me,te,verdiepen, verbreding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts