woensdag 27 januari 2016

P1 mover handleiding

De Pmover past onder vrijwel alle caravans. Voor het Al-Ko Vario chassis is een speciale bevestigingsbeugel leverbaar. Indien u eraan twijfelt of uw chassis geschikt is, kunt u de afmetingen vergelijken met de belangrijke maten die in de afbeeldingen die hiernaast en hieronder worden weergegeven.


De Turbo functie genereert meer kracht waardoor u moeiteloos de meest extreme obstakels kunt overbruggen. Read this manual before fitting or first use.

Check the tyres pressure and condition (new tyres recommended).

Always apply caravan hand brake prior . Pgebruikershandleiding. Apply caravan hand brake before fitting. Een caravan mover monteren. Het monteren van een mover kan een uitdaging zijn doordat er vele verschillen zitten in type chassis. PRead more about mover , caravan, afstandsbediening, aandrijfrollen, accu and gebruik.


De feitelijke montage kost onze meeste klanten tot uur, en daarnaast natuurlijk de voorbereidingstijd.

Hieronder treft u een reportage aan van een montage. Houd altijd de handleiding bij .

Demonstratiedag CaravanMoverShop za mrt. Deze automatische uitvoering is voorzien. In de handleiding van de XT staat dat je hem voor de wielen moet proberen te monteren, mocht dat echt niet gaan, monteer hem dan achter de wielen. Wij moeten wel aangeven dat er een grove . De testuitslag is zoals de ANWB zelf aangeeft verrassend.


Geüpload door CaravanMoverShop In deze video ziet u de inhoud van de dozen van een PowrMover en hoe deze gemonteerd wordt. Met de Pcaravanmover manoeuvreert u uw caravan op alle ondergronden en in elke situatie snel op de juiste plek. De handleiding van mijn mover Powrmover xl geeft aan dat er een accu nodig is van minimaal ah.


Maar dit zou er bij een vol geladen accu volgens mij niet voor mogen zorgen dat de mover überhaupt niet reageert. Doe ik iets verkeerd met koppelen? Moet er altijd een lampje op de controlbox branden?


Groetjes, Jan Kennis is niet belangrijk als je genoeg kennissen hebt! Images: P1fittingManualS. HANDLEIDING AFSTANDSBEDIENING.


P: Het water reservoir is vol – sluit de drainage slang aan op de drainage onderaan en verwijder het water.

ALGEMEEN : - Gebruik de afstandsbediening op. No haga rodar el acondicionador nunca sobre un . Het display geeft u informatie zoals de belasting van de mover, de conditie van de accu, de temperatuur en heeft een ingebouwde zaklamp.

Bij langer dan maanden niet gebruiken van de mover de accu uit de caravan verwijderen en deze . Middels een USB aansluiting kan. Pakket bevat: mover, bekabeling, electronicabox, afstandsbediening, chassisklemmen en een handleiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts