vrijdag 15 januari 2016

Krokodillentang haard

Houttang Schnappi, Goldmanns Krokodillentang Zwart. Door zijn simpel maar ingenieuze ontwerp is deze krokodillentang van Goldmanns met één hand te bedienen. Tijdens het werken met uw haard komt u vaak een hand tekort, de krokodillentang biedt hiervoor de beste oplossing! Bovendien is de haardtang van Goldmanns voorzien van een speciale coating waardoor deze . Vul uw (hout)kachel of open haard eenvoudig bij met de Goldmanns krokodillentang !

De scherpe tanden hebben de juiste grip in elke vorm of materiaal. Onze krokodillentang is ontworpen om veilig en makkelijk stukken hout in je haard te doen. Met de lichtgewicht tang pak je eenvoudig met één hand de grootste blokken hout.


Zelfs zware blokken zijn geen probleem om vast te grijpen. De tandvormige grijpers (krokodillenbek!) zorgen een goede grip, waardoor het zelfs . De Goldmanns Krokodilzange is een degelijke open haard tang uit Duitsland. Hierbij is het gebruik van een Goldmanns Krokodillentang comfortabel en veilig.

Het eenvoudige, maar ingenieuze principe van deze openhaard - en kacheltang maakt het mogelijk de deur te stoppen met de ene han en met de andere hand houdt u de haard veilig onder controle. Met deze haardtang werkt u veilig en zeker met vuur. De Krokodillentang is de ideale haardtang voor bij iedere open haard , vuurkorf of bbq. De originele Goldmanns krokodillentang.


Super fijne tang om houtblokken in je open of gesloten haard te leggen. Uw vingers verbranden of een hand tekort hebben behoort tot het verleden. Op zoek naar een haardset inclusief de Goldmanns krokodillentang ? Kies dan voor de volledige Goldmann haardset.


Originele Goldmanns krokodillen tang voor uw houtkachelMet deze krokodillen tang van Goldmanns legt u veilig en comfortabel uw hout in de kachel. Gemakkelijk en veilig is hier het gebruik van Goldmanns krokodillentang. Met het eenvoudige maar ingenieuze principe van deze tang voor de kachel en open haard kunt u met een hand de deur openhouden en met de andere hand het brandhout veilig onder controle hebben. Nog nooit was het vullen van uw houtkachel zo makkelijk!


Met de krokodillentang van goldmanns legt u eenvoudig met hand een blok hout in de kachel. De super handige krokodillentang van goldmann kun je bij ons bestellen. Snelle levering en gratis verzending.


Ben jij ook vaak aan het stuntelen met nieuwe houtblokken op het vuur leggen?

Dan is de krokodillentang van Goldmann Innovate dé oplossing voor jou. Door het simpele maar toch geniale ontwerp kun je met slechts één hand en zonder kracht te zetten blokken brandhout in je open of gesloten haard leggen. Dus wees er snel bij want:. Handige krokodillentang.


Met hand het hout op te pakken en in het vuur te doen. Samen met de pook, korting. Het stuntelen met houtsblokken voor de open haard is verleden tijd: de Goldmanns krokodillentang. Dankzij de speciale constructie is deze tang met een hand te bedienen. Prijs € 4Inclusief B. Iedere open haard eigenaar herkent dit probleehet stuntelen met de haardtang wanneer het vuur weer opgestookt moet worden van uw open haard.


Vaak is een standaard haartang te smal en blijven de houtblokken vaak niet goed gepositioneerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts