vrijdag 15 januari 2016

Smeg gashaard prijs

Smeg (P23CL) luxe afvoerloze gashaard RVS. Smeg luxe afvoerloze gashaard , RVS Geen schoorsteen of rookkannaal nodig. Kies voor zekerheid: De Schouw Witgoe al jaar sterk in prijs , sterk in service.


Smeg P23CL gashaard - gratis bezorgd. Portrait Roestvrijstaal.

Haardtype: Zonder rookkanaal, landschap. Gasgroep: Gaardgas CAT I2L Vereiste ventilatie: 1cm². Minimale opstellingsruimte: m³. Een afvoerloze gashaard is een ideale en stijlvolle bij-verwarming voor in huis.


L23CL Smeg gashaard voor de LAAGSTE PRIJS. De afvoerloze gashaarden zijn uitgerust met de . Nederlands model - L23CL - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend.

Voor meer specificaties zie foto nieuwprijs 62-. L23LIN Smeg gashaard voor de LAAGSTE PRIJS. Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. SMEG beschikt over een groot assortiment gashaarden. Smeg , leverancier van design apparatuur, introduceert met trots een nieuwe productlijn van afvoerloze gashaarden.


De nieuwe collectie is een stijlvolle aanvulling op het bestaande assortiment dat voorheen uitsluitend uit keukenapparatuur bestond. Smeg afvoerloze gashaard , model: P23CL, RVS, geen schoorsteen of rookkanaal nodig, minimale opstellingruimte: 23m gasgroep: Gaardgas CAT … € 4900. Afhalen kan op de laad en losplaatsen voor de deur en op het plein.


Al onze producten staan op voorraad en zijn dus ook direct leverbaar! Zoekt u een Smeg product wat niet in de webshop staat? Neem dan contact met ons op. Wij leveren u dit product alsnog voor de scherpste prijs en is deze dan met werkdagen op . SMEG L23CL Gashaard - Leidend in inbouwapparatuur en keuken apparaten.


Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop! Kijk snel en ontdek het zelf.

Winkels in Diemen en Gaanderen. Vuistregel: tweemaal de catalogusprijs van een gashaard is normaal, het drie- tot viervoudige komt ook voor. Smeg Gashaard - breed assortiment bij Het Inbouwmagazijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts