vrijdag 29 januari 2016

Euroboxen

Euroboxen plastic kunststofbakken voor in uw magazijn. Deze stapelkratten in euroformaat geschikt voor transport opslag. De Euro Boxen zijn leverbaar vele maten bestand tegen chemicaliën (zuren en logen). Bestand tegen extreme koude en hitte Ergonomische handgrepen. Ook voor magazijnen met automatische hoog bouw.


Uw Eurobox kopen doet U bij de grootste Eurobox -leverancier van Europa.

Nieuw, Gebruikt, Verhuur en Maatwerk. Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! De geperforeerde eurobox van AUER . Overal waar hygiëne en stapelbare kunststofbakken voor transport of opslag een belangrijke rol spelen, worden de euroboxen ingezet.


Onze bakken zijn bestand tegen de meest agressieve chemicaliën (zuren en logen). De grondstof PP is smaak- en reukloos , geschikt . In mehreren Farben und Größen. Highlights NextGen Eurobox.


Ideaal om de kisten tijdelijk af te dichten, zonder het gebruik van scharnieren.

Ook bij het gebruik van een deksel blijven de kisten stapelbaar. Zur Auswahl stehen auch die Farben Grau, Schwarz und Transparent. Zudem sind die Boxen in einer geschlossenen und einer durchbrochenen Variante erhältlich. Einzelne Boxen gibt es mit . Met open en gesloten handvaten leverbaar.


Losse doorstapel-deksels, die dus ook in de stapels gebruikt kunnen worden. Eurobox auch Eurobehälter genannt sind aus hochwertigem, schlagfestem Kunststoff, vorwiegend Polyethylen (PE) und Polypropylen (PP), hergestellt. Bay Kleinanzeigen - Kostenlos. De dozen met autolock bodem van de Eurobox -serie zijn altijd perfect met elkaar te combineren op de europallet, zonder dat er delen uitsteken. Dit bespaart geld en kosten bij de levering en opslag.


Euronormbox 400x300x220mm BxDxH. Kies uit standaard maten de juiste optie voor uw . Eurobox XL: Het basisformaat is 600x400mm met een maximale hoogte tot wel 300mm. Deze tweedelige constructie uit stabiel dubbele golfkarton heeft een automatische sluiting in de beide zijwanden. En een vierpuntsgelijmd deksel met zelflevende sluiting.


Met een optionele sluiting voor eventuele retourzendingen. Nooit gebruikt €per stuk, bij grote aantallen kan de prijs. Bakkenrek voor euroboxen , basisveld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts