maandag 11 januari 2016

Aquamax gietrand

Deze gietrand is zeer geschikt voor hergebruik. Bewatering via de watergeefrand is eenvoudig en ondersteunt bomen in de stedelijke omgeving. De wand wordt voor een deel in de grond ingegraven (tot cm).


Droge grond binnen de stedelijke omgeving zorgt voor groeiproblemen bij jonge aanplant. Om deze afname van vitaliteit tegen te gaan worden AquaMax gietranden ingezet.

Plaatsing van de gietranden. Hierdoor blijft de gietrand . Als uitbreiding op ons assortiment, hebben wij een nieuw type gietrand opgenomen. De gietrand is aan de ene kant zwart gekleurd en aan de andere kant . Grijs die te koppelen zijn.


Rechte tussenstukken zijn cm. Zeer doelmatige oplossing om inboet bij nieuwe aanplant te voorkomen. Gemakkelijk te vullen met water en heeft een hele grote wateropslagcapaciteit, tevens een goede beschermer tegen maaischade van bijv.

GreenMax Bio Kluitverankering. Door de mindere kleurvastheid kunnen de kleuren per rol verschillen. Dit pakket bestaat uit: rol AquaMax gietrand (groen, dikte mm, meter per rol) Kokosmatten Koppelprofielen KokosmatverankeringVoordelen:Geen . De opening van de koppeling is imiddels iets ruimer, waardoor de plaatsing van de koppeling veel gemakkelijker is. Daarbij leveren we aanverwante artikelen voor de inrichting van het stedelijk interieur. Wassermangel und trockener Boden im innerstädtischen Raum haben Wachstumsprobleme vor allem.


Gietranden en toebehoren . Watergeven geplante bomen in aanwezige gietrand gedurende groeiseizoen, gerekend is met. Productbeschrijvingmateriaal: ldpe, hoogwaardig gerecycled low-density polyethylenekleur: groen en zwartdikte: mmrollengte: metermet. Ldpe betekent lage dichtheid. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor Aquamax druksensoren.


Buitenverlichtingwinkel. Betreft het leveren en aanbrengen van een gietrand. Duurzaam, herbruikbaar en volledig UV- stabiel. Materiaal: hoogwaardig gerecycled LDPE van mm.


Het is daarnaast een goede bescherming tegen maai- en zoutschade door strooiwagens in de winter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts